Anabel Alonso, contundent en una entrevista sobre política: “L’extrema dreta em fa por”

L'actriu deixa clara la seva postura i carrega contra els partits més extremistes

Anabel Alonso ha tornat al món dels monòlegs aquest diumenge de la mà de Comedy Central, que l’ha fet tornar a l’escenari per fer riure els teleespectadors. L’actriu i humorista agraeix que la gent tingui ganes de seguir rient enmig d’una realitat tan fosca: “No és que ara sigui més difícil fer riure, simplement crec que hem d’adaptar-nos a aquesta nova manera de comunicar l’humor”.

En una entrevista a Ecoteuve, Anabel Alonso reflexiona sobre l’actualitat i també sobre la seva professió: “Que jo sàpiga, mai han deixat de contractar-me perquè he dit públicament certa cosa i espero que això no arribi a passar… Jo puc agradar o no com a actriu, però que agradi o no depenent de les meves opinions o la meva manera de veure la vida… Seria molt dur, encara que pot passar“.

L’actriu s’ha mostrat crítica amb Toni Cantó, amb qui va coincidir amb una sèrie, però no ho ha tornat a fer recentment: “Si és polític ha d’assumir les crítiques que li vinguin”.

Anabel mai no s’ha tallat a l’hora de manifestar obertament la seva opinió política. En aquesta última ocasió, carrega contra l’extrema dreta de nou: “A mi l’extrema dreta em fa por. Els extrems no m’agraden perquè promouen la intolerància i la radicalitat no m’agrada vingui d’on vingui perquè són pensaments únics que exclouen aquell diferent. És una paradoxa, però jo amb els intolerants sóc intolerant. No tinc per què donar-li drets a algú que me’ls treu a mi. L’extrema dreta crec que em vol limitar molts drets. Tampoc no m’agrada l’extrema esquerra, que ho he viscut a Euskadi. Per què com sigui jo farà que tingui menys drets que vostè? Per què no em podré casar o adoptar? Visqui i deixi viure”.

Nou comentari