Ana Rosa Quintana, testimoni estrella al judici de Villarejo

Gairebé tota Espanya hauria de passar per la banqueta del judici que s’està portant a terme arran del cas Tàndem, la gran causa generada pels arxius del comissari jubilat José Manuel Villarejo. Aquest dimecres, el fiscal del cas, Miguel Serrano, ha acceptat una de les peticions més mediàtiques de les defenses, el testimoni de la periodista Ana Rosa Quintana. En el judici el seu marit, l’empresari Juan Muñoz, està acusat pels seus negocis amb el policia. De fet, la fiscalia anticorrupció li demana fins a vuit anys de presó.

El judici on pressumiblement hauria de testificar és una de les tres peces del cas Tàndem que es jutgen, la peça 6 o anomenada Pintor. Una instrucció contra 14 persones per una trama que buscava obtenir informació reservada per pressionar un exsoci del marit de la periodista i poder cobrar un deute. El testimoni de Quintana és per tal que exposi “si hi va haver pagaments o va ser un simple favor” en relació amb un dels presumptes encàrrecs d’espionatge rebuts per Villarejo que es ventilen en aquest judici. De fet, és la tesi del seu marit, el seu cunyat i del seu advocat embolicats en aquesta causa.

Ana Rosa i el marit en una foto recent - Europa Press
Ana Rosa i el marit en una foto recent / Europa Press

El cas es va anomenar, per part de l’entramat de Villarejo, projecte Thew, pel qual els germans Muñoz van pagar 20.000 euros, i així Villarejo va facilitar un vídeo el jutge retirat José Rodríguez Urquia consumint cocaïna. Unes imatges gravades a Marbella el 2006 per encàrrec del traficant d’armes Monzer Al Kassar per pressionar-lo en un procediment que l’afectava. Amb aquest vídeo els germans Muñoz volien canviar l’estratègia processal d’Urquia, advocat del seu exsoci per tal de cobrar el deute més aviat i sense tants terminis processals. Més males notícies per a la presentadora de Telecinco, que actualment es troba de baixa mèdica mentre lluita contra el càncer de pit que li van diagnosticar el mes passat.

Comentaris

    Mala pecura Desembre 02, 2021 | 09:01
    ana puta quintana, és tan delinqüent com el seu marit

Nou comentari