El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón, completament desolada: “Vuit mesos sense tu i sense vida”
  • CA

Ana Obregón i Alessandro Lequio van acomiadar el seu fill fa avui vuit mesos. El 13 de maig del 2020 moria Álex amb només 27 anys, víctima d’un càncer contra el qual havia lluitat dos anys. La pèrdua va afectar-los moltíssim, especialment a l’actriu que encara no ha pogut tornar a la rutina. Va reaparèixer a televisió durant la nit de Cap d’Any, per això, quan va presentar les campanades de TVE. Des d’allà va enviar un petó al cel dedicat al seu fill, a qui avui es dirigeix directament en una carta colpidora a Instagram.

Des de la tràgica mort d’Álex Lequio, Ana li ha escrit desenes de missatges en el seu perfil. Cada dia 13 li dedica unes paraules, una mena de ritual per intentar alleugerir el dolor: “Vuit mesos sense tu. Vuit mesos sense vida. Els dos. Escric per intentar transformar el mal en paraules, però quan el dolor és devastador no té nom. No hi ha paraules. En cap diccionari del món. Com es diuen els pares que han perdut un fill? Només vaig trobar-ne una en sànscrit, on es diu Vilomah (en contra de l’ordre natural)”.

Ana Obregón comparteix un text en el qual es diu que no hi ha cap paraula per a un pare que ha perdut un fill i que això exemplifica com és d’horrible la pèrdua / Instagram

“Tant de bo hi hagués una paraula per a recordar-los. Una paraula que mostri que darrere del dolor més terrible que es pot viure també va existir l’amor més indescriptible que una persona pot experimentar. Tant de bo arribi el dia en el qual et pugui recordar en pau”, prossegueix Ana Obregón.

Unes paraules que han tornat a emocionar els seus seguidors, que un mes més l’omplen de missatges d’ànims.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa