El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón, orgullosa de tot el que va aconseguir el fill abans de morir: “Un exemple per als joves emprenedors”
  • CA

Ana Obregón parla sempre que pot del seu fill Álex, mort el passat mes de maig als 27 anys víctima d’un càncer. El recorda diàriament, també en el seu perfil d’Instagram. Estaven molt units, una relació preciosa que van accentuar durant els dos anys de tractament oncològic. Aquesta setmana ha volgut tornar a demostrar com d’orgullosa que està de tot el que el jove va aconseguir.

“Aquest dia celebràvem el meu aniversari fa quatre anys, però sobretot el primer aniversari de l’empresa que vas crear amb 23 anys. Vas començar en el garatge de casa fent-lo servir com a oficina fins a aconseguir revolucionar el mercat en tres anys i convertir-la en una de les empreses líders del sector amb el teu amic i soci. T’he vist treballar sense descans en els anys que lluitaves contra el maleït càncer, a l’hospital, durant les quimioteràpies… Convertint-te, així, en un exemple per als joves espanyols emprenedors però sobretot en un exemple per a mi”, confessa l’actriu.

I afegeix: “La teva lliçó de vida em fa lluitar cada dia per trobar un motiu per tornar a viure sense tu. La teva empresa i les teves obres solidàries són el teu llegat, el que segueix brillant gràcies al sentiment de lluita i creativitat que vas impregnar al teu equip i sobretot al teu amic Nacho”.

Una mare trencada de dolor que aprofita l’aparador d’Instagram per seguir aplaudint els èxits del fill.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa