Ana Duato, “angoixada i desesperada” pel seu possible ingrés a presó

Persones properes a l'actriu de 'Cuéntame' revelen que travessa un dels moments més difícils de la seva vida

El 2021 serà dur per a Ana Duato. L’actriu de Cuéntame s’enfronta a un any complicat en el qual s’haurà d’enfrontar a diversos judicis contra Hisenda per presumptes delictes de frau fiscal. El fiscal demana per a ella 31 anys de presó i gairebé 13 milions d’euros, el que la tindria sumida en un moment molt difícil.

Informalia ha parlat amb persones properes a la intèrpret, els que revelen que Ana Duato està vivint l’època més crítica de la seva vida: “Viu moments d’angoixa i desesperació perquè la situació que se li presenta és duríssima. Confia en els seus advocats, però… És veritat que té endavant un problema gravíssim”.

Els testimonis asseguren que Ana intenta demostrar certa tranquil·litat públicament, però que té “foc” a dins seu: “Combat la incertesa i les pors, que són moltes, amb un somriure. Ara bé, se sent desbordada”.

Ana Duato, en el photocall d’una estrena / Europa Press

Recordem que la seva neboda, Sara, va comentar a Socialité que Ana Duato està “molt afectada”, que surt poc de casa i que “té por” d’entrar a presó: “S’està castigant a si mateixa més que abans”.

L’estrella de Cuéntame i també el seu company, Imanol Arias, estan implicats en el cas Nummaria, un procés amb trenta implicats més que tindrien a veure amb un despatx d’advocats que hauria dissenyat una estratègia per evitar un alt pagament d’impostos.

Nou comentari