Marta López enxampa en directe Alfonso Merlos amb l’amant seminua a casa

Alfonso Merlos ha viscut una enxampada èpica en directe. El tertulià polític de Trece protagonitza l’últim vídeo viral, el que ha suposat la ruptura immediata amb la seva xicota, la col·laboradora de programes del cor Marta López. Alfonso estava concedint una entrevista a ‘Estado de Alarma’, una videotrucada en la qual es podia veure una noia seminua darrere seu durant un parell de moments. Això aixecava totes les alarmes, ja que clarament no era Marta López. 

Només uns dies abans, la col·laboradora assegurava que trobava molt a faltar Alfonso perquè estaven passant el confinament separats. Sembla que ell no estava sol a casa seva com ella es pensava. Descoberta la infidelitat en directe, ràpidament Marta López deixava de seguir el seu xicot a la xarxa i decidia tallar amb ell.

En una entrevista a la revista ‘Semana’, l’exconcursant de ‘Gran Hermano’ ha assegurat que descobrir que et són infidel d’aquesta manera és “una situació molt desagradable”. El pitjor de tot plegat? Que Marta coneixeria l’amant: “Sé perfectament qui és“.

Alfonso Merlo, enxampat sent infidel en directe   Estado de Alarma

Alfonso Merlo, enxampat sent infidel en directe / Estado de Alarma

La parella feia sis mesos que havien començat la relació i semblava que tot anava perfectament. Però res més lluny de la realitat: veure l’amant d’Alfonso passejant-se per casa en roba interior amb una safata amb cafè i després amb una beguda, ho deixa bastant clar. 

Nou comentari