El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alexia Rivas té nova parella: “Estic molt il·lusionada”
  • CA

Després del ‘Merlos Palace’ -la polèmica que la va donar a conèixer- i del seu pas per ‘Supervivientes 2021’, Alexia Rivas ha confessat que té nova parella, i que està molt il·lusionada amb ell. La periodista ho va dir durant el programa ‘Sobreviviré’, que presenta Nagore Robles, però n’ha donat més detalls a ‘Ya es mediodía’, el programa dels migdies de Telecinco. “Nagore em va començar a preguntar, i vaig confessar”, ha avançat.

Plena d’alegria i després d’anunciar que el seu cor tornava a estar il·lusionat, Alexia Rivas s’ha ruboritzat durant la tertulia del programa i ha confirmat que hi ha un nou home en la seva vida. A Alexia li dóna por dir que és ja el seu xicot perquè porten molt poquet temps: “Estic il·lusionada, és un noi molt maco, molt treballador, amb moltes ambicions, simpàtic però també sèrio, i que té les coses clares, però sobretot que em tracta molt bé”, i sembla que, tal i com parla d’ell, la cosa va de debò.

Alexia Rivas a ‘Socialité’ Telecino

Però Alexia no ha volgut revelar ni quina és la seva especialitat ni el seu nom: “Us ho dic fora de càmeres”, ha dit als seus companys de tertulia, però sí que ha dit que el seu nou xicot viu a Barcelona, és metge i un noi molt alt: “Mesura 1,90 cm”. La també tertuliana Marta López, qui sí que ha vist una fotografia del noi, ha assegurat que és molt maco i que seria el prototip de qualsevol dona.

Marta, que ha reconegut que Alexia li cau molt bé, no ha dubtat en aixecar-se en ple programa per a donar-li l’enhorabona a la seva companya per la seva nova il·lusió. “Espero que sigui el definitiu”. El metge que li ha robat el cor té 40 anys i de moment sembla l’home perfecte per a ella: “És una il·lusió, no sé en què acabarà, si acaba en una relació doncs benvinguda sigui, i sinó a seguir provant”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa