El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alexia deixa la televisió superada per l’escàndol Merlos: “Torno a estudiar”
  • CA

L’entrevista d’Alfonso Merlos a ‘Estado de alarma’ va treure a la llum la seva infidelitat amb Alexia Rivas, una reportera de ‘Socialité’ que immediatament es col·locava en el centre de la diana mediàtica. Fins aquell moment tothom pensava que Alfonso sortia amb Marta López, que apareixia a televisió molt enfadada per les banyes del periodista. La polèmica va ser molt intensa, especialment durant els primers dies. Declaracions contraposades i molt mal rotllo, amb la jove Alexia rebent una autèntica allau de crítiques. La van entrevistar en el seu programa, però l’endemà mateix va demanar la baixa per deixar d’haver de parlar a televisió al respecte. L’únic moviment que ha fet des de llavors ha estat publicar un comunicat del seu gabinet d’advocats amb el qual exigia que es deixés de parlar d’ella i d’atacar el seu dret d’imatge.

Alfonso Merlos, enxampat sent infidel en directe / Estado de Alarma

Alexia va arribar a atacar, fins i tot, els caps de la seva productora. Els acusa d’haver fet una campanya en contra d’ella, el que ha deixat la seva relació contractual pendent d’un fil. El seu futur professional no estava gens clar, en tenir clar que quan torni a televisió li preguntaran sobre la seva relació amb Alfonso.

Sembla que Alexia no està conforme amb això, per la qual cosa ha pres una decisió dràstica: deixar la seva feina com a reportera. Ha compartit una carta molt sorprenent a Facebook en la qual respon als insults que ha rebut aquests últims dies i treu pit de currículum, alhora que deixa caure que aquest setembre reprendrà els estudis de Dret a la universitat

Que reprengui els seus estudis vol dir que deixarà de banda la seva feina com a periodista? O compaginarà ambdues coses? No queda clar si ha decidit abandonar definitivament la seva passió, per la qual cosa caldrà veure com acaba tota aquesta història. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa