Carolina Monje inicia un gran projecte a Barcelona un any després de la mort d’Álex Lequio

L'exparella del fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio dona detalls de la seva nova vida a la capital catalana

Carolina Monje era la parella d’Álex Lequio quan aquest va morir víctima d’un càncer. La pèrdua del fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio va ser un cop duríssim, una mort que arribava massa aviat després de dos anys de lluita. Carola i Álex van sortir durant dos anys, un temps en el qual la jove va voler ser discreta i mantenir-se allunyada del focus mediàtic.

Això no va impedir que els reporters la perseguissin per veure com estava després d’aquesta pèrdua, però. La noia, empresària i dissenyadora nascuda a Barcelona, acaba d’anunciar un projecte professional que espera que l’ajudi a créixer en el món de la moda. El mes vinent inaugurarà un showroom a la Diagonal, tal com ha reconegut a Look: “Es dirà Atelier 67 i queda una miqueta més d’un mes per a la inauguració. De moment estem reunint-nos amb els responsables d’interiorisme i la decoració. Volem que sigui un local amb diferencial. Volia inaugurar-lo abans, però els mobles han trigat en arribar”.

Carolina Monje i Ana Obregón, en una foto d’arxiu / Europa Press

La catalana oferirà roba de la seva marca, però no estarà sola. Compta amb dues sòcies, la responsable d’una marca de joieria i una altra de complements per al cabell: “Aquest serà un concepte diferent amb el qual volem que sigui una experiència venir a la nostra botiga. Volem crear una comunitat de feminitat i benestar”.

I és que, a més a més de poder comprar un look, oferiran classes de ioga, actuacions de jazz en directe i xerrades sobre maternitat.

Carolina va crear la seva marca l’any passat i acaba de presentar la tercera col·lecció. D’estil romàntic i colors pastel, presenta peces de roba que oscil·len entre els 20 i els 180 €. Destaca el fet diferencial que del preu, la noia destina un 3% a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Álex i Carolina van conèixer-se a finals del 2018, quan el jove acabava d’acabar la primera etapa del tractament de quimioteràpia a Nova York. La catalana, graduada en ADE a una universitat anglesa, ha estudiat en les millors escoles de Barcelona i parla cinc idiomes. Una emprenedora d’èxit que espera triomfar amb la seva pròpia marca.

Nou comentari