Crítiques a Marta López per malparlar d’Àlex Casademunt poc després de la seva mort: “I dius que éreu amics?”

La col·laboradora de 'Sálvame' es mostrava molt afectada, però això no li impedia parlar malament d'ell

La mort d’Àlex Casademunt en un accident de trànsit ha estat un gerro d’aigua freda molt inesperat. Amb només 39 anys, l’exconcursant d’Operación Triunfo perdia la vida aquest dimarts i commocionava els seguidors i la família del concurs de TVE. Ràpidament eren molts els famosos que omplien la xarxa de missatges de condol, un desconsol que també es veia en els programes de televisió l’endemà. Una de les més afectades era Marta López, la col·laboradora de Sálvame i exconcursant de GH.

Marta apareixia plorant desconsoladament: “Ens vam conèixer a Crónicas Marcianas quan ell va sortir d’OT i jo de GH. Xavier Sardà el va fitxar i nosaltres dos ens vam fer amics. Després vam arribar a ser socis perquè vam muntar un negoci junts… Hem tingut molt de contacte durant tots aquests anys”.

Fins aquí molt bé, però aviat començava a malparlar d’ell i a comentar detalls molt íntims sobre la seva vida: “Àlex era un eixelebrat, sempre ha fet el que li ha donat la gana. Ha viscut la vida a la seva manera i no era molt responsable. La vida d’Àlex era de tenir tres cases i no tenir res alhora. Era molt somiador, sí, somiava amb triomfar a la música. Va produir el seu disc i va gastar-se molts diners… Potser no era el millor cantant, però ell creia que era molt bo. Escrivia cançons i era la seva vida, però no va arribar on volia en la indústria. No pensava en el demà. Amb la mare de la seva filla no ha tingut molta relació de parella, però tenien bona relació”.

Els teleespectadors es quedaven amb la boca oberta en sentir-la, una presumpta amiga que el criticava en directe poques hores després de la seva mort: “Jo li diria a Marta que els amics de veritat d’Àlex estan viatjant a Barcelona ara mateix per estar al costat de la seva família. Ella, en canvi, ha preferit estar a televisió facturant”, li retreia un a Twitter. I com ell, centenars de crítiques ferotges.

Una revelació de secrets íntims que no feia gens de gràcia a l’audiència, que dubtaven de la relació de Marta i Àlex i l’acusaven d’estar aprofitant-se d’una desgràcia així per tenir el seu moment de glòria en directe.

Nou comentari