El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alessandro Lequio critica el sobrepès del fill i aquest respon enfadat
  • CA

El funeral d’Álex Lequio va revelar una mala relació d’Alessandro amb el seu fill Clemente. El nen que va tenir amb Antonia Dell’Atte el va acusar de no haver-lo convidat a la missa en homenatge al seu germanastre, el que va treure a la llum una guerra familiar desconeguda fins llavors. 

Aquesta setmana han tornat a avivar aquesta mala relació, el que s’ha evidenciat a Instagram. Com? Clemente publicava una fotografia a la platja que rebia un comentari molt sorprenent del seu pare: “Posa’t en forma. Mens sana i corpore sano“. Eren molts els que se sorprenien en veure el col·laborador d’Ana Rosa criticant el sobrepès del seu fill públicament. No era l’únic, però, el que donava ales al jove per respondre en un vídeo.

Visiblement enfadat i decebut, lamentava tots els comentaris crítics amb la seva figura: “He rebut comentaris de gent i d’amics que em diuen que estic gras. Sí, estic una mica gras, però sincerament a mi no m’importa. Vull dedicar un minut de silenci a tota aquesta gent que em diu que estic gras. És gent que pensa que, amb tot el que estem vivint en el món ara mateix, és més important el cos i estar en forma en comptes de poder treballar i portar el pa per donar menjar la família”.

 

 

Una nova polèmica que torna a esquitxar els Lequio, que semblen cada vegada més distanciats. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa