Alejandro Albalá es confessa: “Marta López m’atreu sexualment, és el meu mite eròtic”

"Jo amb ella em tornaria boig", assegura l'exmarit d'Isa Pantoja

A Alejandro Albalá no li ha tremolat el pols ni la veu a l’hora de reconèixer durant el polígraf al qual s’ha sotmès al programa ‘Sábado Deluxe’ que la tertuliana Marta López, la seva companya de concurs a ‘Supervivientes’, l’atreu sexualment. L’exmarit d’Isa Pantoja li ha confessat a la poligrafista i als col·laboradors del programa que sent desig per Marta: “Per què no ho hauria de reconèixer? És el meu mite eròtic de l’adolescència”.

A Albalá li fa respecte el fet que Marta López sigui més gran que ell: “Jo amb ella em tornaria boig“. El jove ha reconegut que, encara que de moment no ha passat res entre ells, Marta sempre ha estat el mite eròtic de la seva joventut.

Marta, que no perdia detall del que Alejandro relatava, s’ha posat molt nerviosa a la seva cadira i ha recordat que en un polígraf ella va reconèixer que ha tingut somnis eròtics amb Alejandro: “Alejandro ja m’ha vist nua, a ‘Supervivientes”.

Comentaris

    M'importa una merda 03/08/2021 12:53 pm
    M'importa 3333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari