Alejandra Rubio confirma que ha trencat amb el seu xicot i explica tots els motius

"Les coses s'acaben, no cal donar-li més voltes", afirma la filla de Terelu Campos

El programa de Telecinco ‘Viva la vida’ donava aquest dissabte una informació que afectava directament a una de les seves col·laboradores. Alejandra Rubio era la protagonista de la notícia, una notícia que afectaria negativament la filla de Terelu Campos.

Alejandra ha confirmat que la informació que havia arribat fins al programa era certa: “Ja no estic amb Lobo”. La petita de les Campos ha explicat que va trencar la seva relació amb el productor musical fa temps però que havien decidit no explicar res: “Les coses s’acaben, no cal donar-li més voltes, cadascú té la seva vida i ja està”.

Alejandra ha relatat que Lobo encara viu a la casa que han compartit des de fa anys però que el trasllat és imminent: “Hem acabat bé, durant aquests dies s’emportarà les coses de casa, jo porto un mes a Màlaga amb la meva mare”. Els col·laboradors del programa han volgut saber si hi ha hagut terceres persones en la ruptura, un fet que Alejandra ha negat: “No hem trencat per terceres persones“.

La tertuliana del cor s’ha posat vermella quan Makoke li ha llançat una pregunta directa: “Estàs de nou enamorada?”. Alejandra no ha confirmat ni desmentit la informació i ha aixecat les sospites de la resta de col·laboradors: “Algú t’està conquistant”.

Nou comentari