Curs de Sommelier Professional a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya presenta la segona edició del curs de Sommelier Professional. Homologat per l’Associació Catalana de Sommeliers, el curs començarà el 7 de febrer 2022 fins juliol de 2023 amb un total de 430h de durada, les quals s’imparteixen de modalitat semipresencial. Les classes presencials seran els dilluns a la tarda de 16:30 a 20:30h a l’Enològica de Vilafranca del Penedès tot i que alguns dies es contemplen possibles sortides.

Es tracta d’un curs que permet entendre el llenguatge tècnic del món del vi: enologia i tast, màrqueting, venda i promoció, sumilleria i maridatges, tot des d’una visió multidisciplinària. També s’aprofundeix en les habilitats comunicatives de l’alumnat, posant especial atenció en les expectatives del client, i oferint una formació integral que contempla l’anglès i el francès, incorporant així l’ús professional de llengües estrangeres en el món de la sumilleria. Entre el professorat, hi compten experts del sector, des d’enòlegs, sommeliers de prestigi, professionals en comunicació i fins docents d’idiomes especialistes en el món del vi.

El curs s’adreça a professionals de l’hostaleria i la restauració, de la comercialització de vins nacionals o internacionals; cellers, guies enoturístics o amants del món del vi que volen aprofundir en la matèria.

Inscripcions obertes a la pàgina web www.escolaenoturisme.cat.

Alumnat tastant

Nou comentari