El web financer britànic FintechFutures posa en valor que 11Onze quedi fora de l’abast espanyol

Recull informació del web d’11Onze i explica el procés de contractació d’empleats i que vol ser el banc central català

El banc 11Onze, la iniciativa privada que donarà lloc al primer banc català fora de l’abast del Banc d’Espanya, ha copsat l’atenció del portar financer britànic  FintechFutures, que recull “el desafiament digital d’11Onze, que s’està preparant per convertir-se en un dels primers bancs de Catalunya no vinculats a Espanya”. El portal financer explica que, “Catalunya, com a regió autònoma d’Espanya, no té cap banc central”, i aquest és el desafiament del projecte català. “Amb 148 membres fundadors, la start-up pretén ser una representació de la població de 7,6 milions de la regió”.

FintechFutures cita unes declaracions de l’empresari terrassenc Jordi Roset que apareixen al web d’Onze, d’una entrevista amb El Món, en què  explica que “els catalans necessiten un banc que no funcioni per a l’establiment i el Deep State espanyol. Catalunya no té un banc del tot català”, i el portal financer també recull la referència de Roset a l’1-O, que “va suposar l’èxode dels principals bancs fora de Catalunya, inclòs el trasllat del Sabadell a Alacant i el trasllat de la Caixa a València”.

El web explica també que “11Onze està actualment a la recerca d’una llicència bancària d’un estat de la Unió Europea, però no d’Espanya, perquè la start-up vol mantenir la seva independència del país”. També recull que el banc català “oferirà préstecs, comptes corrents, pagaments i un mercat de béns i serveis. A més de solucions de tresoreria i comptabilitat per a petites i mitjanes empreses (pimes) i famílies”.

Comentaris

  Donec Perficiam 19/02/2021 2:09 pm
  Vinga Vinga espabileu Onze, que estem frisant per obrir comptes amb vosaltres i deixar CaixaFang i Sabadell d'una piiiip vegada.
  Groc 19/02/2021 12:51 pm
  Ojalà tiri endavant !!! Som-hi
  Ja era hora, una iniciativa genial 19/02/2021 12:31 pm
  Rieu rieu, els nyordos, als bancs del ibex35 no riurant tant d'aqui pocs mesos, quant vegin que molts diners marxaran dels seus comptes.
  Gonzalo Facha Segurata 19/02/2021 11:19 am
  Aunque yo sea ecspanyordo voy a poner mis miserias en este banco catalan, por que soy un hipòcrita que me muevo por interès... bueno, como la mayoria de ecspanyordos...
  George Dann 19/02/2021 10:50 am
  El chiringuito... El chiringuito....
   fat boy 19/02/2021 3:18 pm
   Per xiringuitos els del Fugao, la famiglia i els seus soldati.
   Donec Perficiam 19/02/2021 2:12 pm
   El chiringuito el chiringuito és el que serà Caspaña quan Catalunya s'independitzi . Tic tac tic tac... Ni Europa voldrà rescatar-la pobre Caspaña (mai més ben dit) pobre com les rates.

Nou comentari