Treballadors de Caixabank fan vaga aquest dimarts per exigir millors condicions a l’ERO

Demanen que es garanteixi la voluntarietat de els sortides

La plataforma d’unitat sindical, confirmada per tots els sindicats amb representació a CaixaBank, ha convocat una vaga general per aquest dimarts amb la finalitat d’exigir al banc que millori les condicions del procés d’acomiadament col·lectiu i garanteixi la voluntarietat de les sortides. Des que la direcció de CaixaBank i la representació sindical van conformar la taula de negociació de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) fa més de dos mesos, s’han produït avenços sobre el nombre d’extincions, a l’hora que la direcció del banc ha millorat en diverses ocasions la seva oferta econòmica pels treballadors sortints.

Comentaris

  Si 22/06/2021 11:17 am
  Suposo que son conscients que treballen per una empresa depredadora i generadora de pobresa i abúsos contra la població. És difícil la solidaritat amb qui viu d'aquesta "feina".
  Ricard 22/06/2021 11:48 am
  A València us ho arreglaran tot. Per cert on éreu quan es van endur la seu?
  en fi 22/06/2021 12:37 pm
  la caja t'enganyem, t'estafem et robem. Tan debò els directius s'enfonsin en la misèria. Però els treballadors de la caja, dia si dia també han faltat el respecte, a clients i no clients, amb el seu tracte personal, ara reben el mateix tracte perr part de la direcció, que ells transmetien als clients
  Un de pas 23/06/2021 7:53 pm
  TAncant tantes oficines, deixen el teixit associatiu en pilotes... A veure a on aniran totes les entitats que estafades i enganyades (per tots els bancs en actiu i ja tancats...) encara tenien el compte perquè hi havia algú al darrera del taulell.

Nou comentari