El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Neix TOT Economia, un nou vertical econòmic

Un nou espai per l’economia i l’empresa neix sota el paraigües d’El Món. TOT Economia és el nou diari econòmic que arrancarà aquest proper dijous sota la direcció de Vicent Sanchis, periodista i actual director general del Grup Món. Amb aquesta nova capçalera, el diari entrarà amb molta més profunditat als temes d’actualitat econòmica i al teixit empresarial català. Així doncs, la base principal estarà centrada en es temes propis i en informar sobre l’economia catalana i com aquesta ha penetrat a mercats d’arreu del planeta.

Aquest dijous les primeres publicacions del diari econòmic ja estaran disponibles a la pàgina web. Aquest nou mitjà -completament digital- integra un equip de redactors especialitzats en economia amb trajectòria professional en altres mitjans. En aquest sentit, TOT Economia intentarà adreçar-se a aquell públic interessat en el teixit empresarial català, però també en la innovació que s’està fent des del territori, així com les peces angulars que conformen l’economia catalana.

Un actor més de l’ecosistema

Aquest mitjà econòmic busca la manera de convertir-se en una part essencial del teixit empresarial català, un actor més dins de l’ecosistema. La informació que es podrà llegir anirà des de les qüestions més macroeconòmiques fins a les més innovadores. En aquest sentit, es buscarà valorar l’ecosistema econòmic i empresarial des d’una mirada més general. Es parlarà de pressupostos, noves legislacions relacionades amb l’economia, xifres d’atur i d’altres qüestions. Per altra banda, des del TOT Economia també es tractaran temes empresarials i d’emprenedoria, ja que Barcelona s’ha convertit en un dels hubs més importants d’Europa i com a tal s’haurà d’explicar l’evolució de l’ecosistema. Start-ups, empreses familiars i grans casos d’èxits també ompliran les notícies del diari.

Més notícies
Pla general dels contenidors pendents de carregar i descarregar al Port de Barcelona / Lluís Siblis

L’economia catalana accelera el creixement al segon trimestre

Notícia: L’economia catalana accelera el creixement al segon trimestre
Comparteix
L'augment es diu principalment al sector serveis
Notícia: L’economia catalana accelera el creixement al segon trimestre - Mobile
Rosa Cañadas i Jaume Guardiola, els dos candidats a la presidència del Cercle d'Economia / Mireia Comas

Els candidats del Cercle d’Economia diuen que no aniran a “picar la porta de Puigdemont”

Notícia: Els candidats del Cercle d’Economia diuen que no aniran a “picar la porta de Puigdemont”
Comparteix
Jaume Guardiola i Rosa Cañadas recorden la importància del diàleg i el creixement de la institució dins de Catalunya, però també fora
Notícia: Els candidats del Cercle d’Economia diuen que no aniran a “picar la porta de Puigdemont” - Mobile
Pla obert del conseller delegat de Wallbox, Enric Asunción, el 20 d'abril de 2021

Les start-ups catalanes reivindiquen el talent i reclamen inversió

Notícia: Les start-ups catalanes reivindiquen el talent i reclamen inversió
Comparteix
Quatre directors generals asseguren que emprendre és una opció empresarial òptima
Notícia: Les start-ups catalanes reivindiquen el talent i reclamen inversió - Mobile
Ivo Gasulla i Xavier Llauradó, fundadors de Benditas Drinks / Cedida

Una empresa catalana converteix en negoci una aigua amb gas amb alcohol

Notícia: Una empresa catalana converteix en negoci una aigua amb gas amb alcohol
Comparteix
Benditas drinks introdueix al mercat tres noves begudes alcohòliques per revolucionar l'acte "d'anar a prendre alguna cosa"
Notícia: Una empresa catalana converteix en negoci una aigua amb gas amb alcohol - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: . . . _ _ _ . . . S O S a octubre 20, 2022 | 13:33
    . . . _ _ _ . . . S O S octubre 20, 2022 | 13:33
    Esperem que difongueu que un país com cal no pot viure exclusivament del turisme ( un sector "econòmic" no essencial) massificat a l'espanyola, com a pal de paller de l'economia. Cal explicar com son els salaris de la majoria de persones que treballa en el "turisme" cambresrs, kelis... I els efectes col·laterals del turisme a casa nostra trencament del teixit social de barris i municipis sencers, tancament de botigues necessàries per a viure i substitució a l'engròs per "franquícies", souvenirs...encariment dels habitatges i expulsió de persones que hi habiten tot l'any... Destrucció de patrimoni cultural i paisatgístic, especulació bèstia... Substitució de la nostra llengua pròpia sense miraments... Si us plau ajudeu-nos a capgirar aquesta situació o potser ja és massa tard ? Hi ha altres economies més útils, més diversificades, útils i essencials i beneficioses, per a tota la població, no només per a uns quants espavilats. El turisme en un país normal i amb autoestima ha d'ésser un activitat econòmica complementària, així les infraestructures, actes culturals, equipaments, millores, activitats... s'han de fer per a les persones que viuen en un municipi o barri tot l'any i si atrauen gent de fora interessada molt bé, benvinguts, però no s'ha de fer com fan al nostre malaurat país, és a dir a l'inrevés. I cal fer cada temporada un rànquing de l'ocupació turística i que els mitjan diuen que és bona si supera la temporada anterior ? On col·locarem les persones quan ja no en càpiguen més ? I perquè no fer el mateix amb altres sectors per exemple sabateries i informa de quantes noves sabateries hi ha en relació a la temporada passada i quants parells de sabates s'han venut ? Seguim ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa