El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern facilitarà el Hard Rock però sense gastar-hi “ni un euro públic”
  • CA

El Govern té previst mantenir la partida de 120 milions d’euros per a la compra dels terrenys del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-Seca i Salou als pressupostos del 2022, però només per facilitar el tràmit als promotors del projecte: el mateix dia que la Generalitat compri els terrenys a “la Caixa”, els impulsors del recinte del Hard Rock Café els compraran i al Govern i abonaran l’import, de manera que no s’hi haurà destinat “ni un euro públic”. Segons informa aquest divendres l’Agència Catalana de Notícies (ACN), fonts de l’executiu de Pere Aragonès afirmen que el projecte de Hard Rock continua endavant amb els mateixos termes que estava previst.

Segons aquestes fonts, per poder tirar endavant aquesta compra-venda, cal que als comptes del 2022 hi figuri aquesta partida de 120 milions d’euros, però serà només perquè l’Incasol faci “d’intermediari”.

Des de l’executiu han reiterat que “està pactat amb Hard Rock” que la transacció dels terrenys es faci el mateix dia i pel mateix import. I pel que fa a la proposta d’acord que ha fet el Govern a la CUP, s’hi explicita que s’inclourà una disposició addicional als comptes que establirà que la Generalitat no assumirà cap cost en el projecte. I així ho ha assegurat aquest mateix divendres el president de la Generalitat, Pere Aragonès, en un contacte amb la premsa després de reunir-se amb l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín. Ha assegurat que la Generalitat no destinarà “ni un sol euro públic” a aquest projecte.

Per altra banda, i en declaracions a Ràdio 4, la diputada de la CUP Eulàlia Reguant, ha acusat el Govern d’actuar com un agent immobiliari de Hard Rock i La Caixa amb la compravenda dels terrenys per a aquest projecte ubicat entre Vila-seca i Salou. “És un risc que no s’hauria ni de plantejar”, ha afirmat, a més de lamentar que el Govern no es desdigui del projecte en l’últim document que els ha enviat per negociar els pressupostos i evitar que presentin una esmena a la totalitat. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: kim a novembre 12, 2021 | 20:37
    kim novembre 12, 2021 | 20:37
    Si que hi destinarem diners públics, tractant als ludopates dels casinos del Hard Rock i fent neteja d´escombraries del turisme de masses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa