Una vintena de músics catalans canten contra l’ampliació de l’aeroport

Una vintena d’artistes catalans han unit les seves veus per defensar els espais naturals del delta de Llobregat i refusar l’ampliació de l’aeroport de Barcelona. Tots ells han participat en el videoclip de la cançó ‘Som Natura!”, una iniciativa de l’activista cultural Lluís Marrassé. Aquest projecte ha rebut el suport de l’Ajuntament del Prat. Els organitzadors demanen “garantir la protecció de la biodiversitat del delta, espai natural protegit pel programa Natura 2000″.

Els artistes que han participat en la gravació del videoclip reclamen que es respectin espais naturals com el Remolar o la Ricarda davant la pressió de les infraestructures que els envolten. Els cantants han manifestat a la presentació de la cançó celebrada aquest dijous que el delta del Llobregat segueix amenaçat tot i que la mobilització ciutadana i de les institucions han permès frenar l’augment de l’aeroport.

El videoclip permet veure la vegetació i la fauna del delta del Llobregat combinada amb imatges dels cantants interpretant la cançó. La lletra descriu el paisatge d’aquesta zona i fa una sèrie de peticions a les persones i a les institucions per tal que es pugui protegir el delta. Tots els fons que s’obtinguin a través de la cançó ‘Som Natura’ es destinaran a la Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural (Depana). Aquesta entitat fou la primera de tota Catalunya en adherir-se a la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura.

Els cantants que han participat en la gravació del videoclip són: Donovan, Lluís Llach, Gerard Quintana, Natxo Tarrés, Pep Sala, Lídia Pujol. Koko-Jean Davis, Suu, Jofre Bardagí, Sicus Carbonell, Sara Pi, Carme Canela, Marc Martínez, Magalí Sare, Montse Castellà, Txell Sust, Guillem Solé, Sílvia Comes, Mone, Mònica Green, Lluís i Joan Fortuny i el cor infantil de la Fundació Vozes.

Comentaris

    Endocrinologia social Octubre 22, 2021 | 10:12
    Només conec als retirats, que són els que poden anar a qualsevol aeroport d'algun país civilitzat europeu per trobar els vols intercontinentals que puguin necessitar i, en part, prescindir de Madrid, aeroport que paguem i ampliem. El Delta i l'aeroport són compatibles. Si no en saben més, que portin enginyers de fora.

Nou comentari