El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alec Baldwin mata per accident la directora de fotografia en un rodatge
  • CA

L’actor Alec Baldwin ha matat per accident en un rodatge la directora de fotografia i ha ferit el director aquest dijous després de disparar un tret amb una pistola de l’atrezzo. La pel·lícula western es rodava a l’estat nord-americà de Nou Mèxic, segons informa l’agència Europa Press. La dona morta ha estat identificada com la directora de fotografia de la producció, Halyn Hutchins, de 42 anys i l’home ferit és el director, Joel Souza, de 48 anys.

Les autoritats de l’estat han confirmat que Baldwin, també productor, de 68 anys, ha estat el responsable del tret de l’arma en el set de rodatge del film ‘Rust’ que ha matat la directora de fotografia. L’incident ha tingut lloc al voltant de les 13.50 hores (hora local) al Rancho Bonanza Creek, d’acord amb informacions de la cadena CNN. Les autoritats han obert una investigació sobre els fets, però no s’han presentat càrrecs contra l’actor. Mentrestant, la producció de la pel·lícula ha quedat aturada.

Un portaveu de l’actor ha informat que el tret s’ha produït per accident perquè la pistola de l’utillatge ha fallat, ha informat l’emissora National Public Radio (NPR). Després de rebre el tret els serveis d’emergència han portat la directora de fotografia a l’Hospital de la Universitat de Nou Mèxic, encara que al lloc dels fets s’ha declarat la seva mort. El director del film ha estat traslladat al Centre Mèdic Regional Saint Vicente.

Baldwin, nascut a Nova York el 1958, ha treballat en papers secundaris i protagonista en nombroses pel·lícules, entre les quals Beetlejuice, La caza del Octubre Rojo, a més a més de El aviador i The Departed de Martin Scorsese. L’actor ha estat nominat als premis Oscar, Globus d’Or i Screen Actors Guild pel seu paper a la pel·lícula The Cooler (2003). Baldwin va interpretar a Jack Gonaghy a la sèrie 30 Rock (2006-2013), un paper pel qual ha guanyat dos Emmy, tres Globus d’Or i set Screen Actors Guild Awards. Baldwin també ha estat presentador de Saturdany Night Live en 17 ocasions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa