El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
TV3 potencia l’entreteniment: humor irreverent i molts programes nous
  • CA

TV3 ho té tot preparat per iniciar una temporada carregada de producció pròpia en la que combinaran programes nous i apostes consolidades. La cadena de televisió pública comença una nova etapa a partir de dilluns 5 de setembre, la que arriba en una bona època que la direcció vol aprofitar. L’objectiu és impulsar la transformació que volen fer cap a l’entreteniment amb continguts transversals. I a efectes pràctics, tot això en què es reprodueix?

Els Matins i el Tot es mou informaran els teleespectadors matinals

Els Matins experimentaran una renovació que serà evident només comenci, tenint en compte que la cara visible serà una altra després de 10 anys amb la Lídia Heredia al capdavant. Ara serà l’Ariadna Oltra qui agafi les regnes d’un projecte al que torna després d’uns quants anys lligada a altres projectes. A la presentació ha deixat clar que està engrescada: “Aquesta serà una aposta per explicar tot el que està passant. El plató continuarà sent l’escenari principal en el que rebrem els personatges de l’actualitat abans de passar a la taula d’anàlisi. Aquest és un programa que té història darrere, però que el farem caminar endavant”.

La gran novetat de la franja matinal la protagonitza el Tot es mou, que passa a ocupar el slot que ocupava fins ara el programa del Ricard Ustrell. Helena García Melero anuncia que engegaran a dos quarts d’onze en un plató que canviarà, deixant fora els colors que el decoraven per mostrar un ambient més càlid amb mobles de fusta i una pantalla gegant. La presentadora diu que anirà voltant per tota Catalunya i que no pararà quieta ni tan sols al plató, el que comptarà amb diferents sets. Com a novetat, incorporaran una secció en què visitaran alguns barris de Barcelona: “Farem una enquesta entre els teleespectadors i de tant en tant anirem als barris més votats per donar veu als veïns de la zona”.

Com estarà organitzat el programa? Tindrà una primera franja en què aniran voltant pel territori català, abans de parlar del consum i les inquietuds dels teleespectadors. Després passaran a fer una sobretaula amb algun dels entrevistats del dia i emetran un punt de reflexió amb diferents personalitats. No faltaran temes de salut i també veurem una secció de cuina de batalla i vegetariana.

Les tres presentadores estrelles del matí de TV3 - Mireia Comas
Les tres presentadores estrelles del matí de TV3 | Mireia Comas

Agnès Marquès presentarà un Planta Baixa renovat

Ricard Ustrell no estarà al capdavant del nou Planta Baixa, que passarà a emetre’s en horari de tardes a partir de dilluns 5 de setembre. Això implicarà un canvi de format, tenint en compte que l’audiència serà molt diferent. Tampoc no tindran el mateix presentador, ja que a partir d’ara hi veurem l’Agnès Marquès.

La presentadora ha anunciat que han fet canvis en el plató perquè acompanyin aquesta idea de novetat: “Mantindrà l’esperit del programa amb mirada pròpia. Ara bé, la gran modificació arribarà a la segona part de l’emissió. Serà aquí quan recuperarem l’espai de l’entrevista, en què parlarem amb famosos d’aquí i de fora durant 30 minuts. Tenim ganes de tornar a explicar les vides d’aquestes persones”. El volen enfocar com un programa d’entreteniment que creuen que serà saludable, una manera de desconnectar en la que tindran una cartera de col·laboradors ben extensa.

Ricard Ustrell i Joel Díaz lideraran les grans apostes d’entreteniment

Ricard Ustrell té un caramalet a les mans. A partir del 17 de setembre la franja dels dissabtes a la nit serà tota seva, una aventura que el té molt engrescat. El presentador es posarà al capdavant de Col·lapse, una aposta per l’entreteniment en què l’humor i la música tindran un pes molt important: “Cada programa serà un esdeveniment amb coses diferents. La idea i l’esperit del programa és que la tardor vinent serà apocalíptica, per la qual cosa hem volgut crear un refugi mentre aquest col·lapse no arribi”, ens explica a El Món.

I d’aquest refugi per al cap de setmana a un programa capitanejat pel Joel Díaz que s’emetrà de dilluns a dijous. TV3 ha decidit recuperar el format del late night, en el que el comediant farà un monòleg que buscarà captar l’atenció dels més joves. Humor irreverent amb col·laboradors divertits que entretindran l’audiència més nocturna durant una hora de durada. Zona Franca començarà el pròxim mes d’octubre, un espai d’entrevistes i humor potent.

La direcció de TV3 presenta la nova temporada - Mireia Comas
La direcció de TV3 introdueix les principals novetats | Mireia Comas

Patrick Urbano, Serapi i Juliana Canet faran riure els divendres

Patrick Urbano, Serapi i Juliana Canet també tindran el seu moment de glòria. Formen un tàndem peculiar al que han premiat amb un programa nou que s’emetrà cada divendres a les 20:10h, un petit acces abans del TN Vespre en el que parlaran dels problemes de la vida quotidiana amb diversos famosos. Un programa nou i fresc amb gent jove i també pensat per a gent jove.

Els grans clàssics repeteixen a la graella

Com era d’esperar, els grans programes també tindran continuïtat a la graella. Marc Ribas està content perquè repeteixen els exitosos Joc de cartes i el Cuines, que esperen continuar triomfant entre els més golafres. El presentador ha anunciat que a partir de la pròxima temporada del Joc de cartes concediran el plat estrella a la millor de totes les creacions, un premi que els aportarà mig punt a la puntuació final.

Els fans del misteri també estan d’enhorabona, tenint en compte que Crims tornarà el novembre. En aquesta ocasió només emetran quatre capítols nous, dels que no han volgut anunciar les temàtiques. Una altra bona notícia? Que ja està preparant episodis nous de cara a la nova temporada.

El Polònia, l’APM, l’Està passant, l’Atrapa’m si pots, El Foraster, Al Cotxe! i Persona infiltrada repetiran. La gran pregunta era sobre Eufòria, el programa revelació d’aquesta temporada. Sembla que encara no tornarà a la graella, però han deixat caure que diran més coses al respecte “ben aviat”.

Tot l'equip de TV3 presenta la nova temporada - Mireia Comas
Tot l’equip de TV3 presenta la nova temporada | Mireia Comas

TV3 aposta per la producció pròpia

Pel que fa als programes nous, destaquen unes quantes incorporacions que començaran a veure’s en les pròximes setmanes. Han volgut fer una aposta pel teatre, que serà la base d’Opera prima. La televisió està treballant en una gran producció teatral en la que actuen veïns del Raval, que seran protagonistes d’una actuació al Liceu que coincidirà amb l’inici de l’emissió d’aquest programa en què es parlarà de teatre d’una manera molt innovadora. També parlaran sobre teatre a Incidents, un format nou que començarà dilluns a la nit en què es parlarà de teatre d’una manera innovadora.

I d’aquí, a un programa sobre la guerra civil que presentarà l’Eloi Vila. En ell, parlaran amb gent que té familiars que hi van combatre i que tenen històries potents. També volen donar importància al futbol femení, la que protagonitzarà un reality en el que estrelles de l’esport mostraran la seva cara oculta.

Més notícies
Ricard Ustrell i Àngel Llàcer s'estrenen junts a 'El Matí de Catalunya Ràdio' - Instagram
Conversa esbojarrada de Ricard Ustrell i Àngel Llàcer a Catalunya Ràdio
Notícia: Conversa esbojarrada de Ricard Ustrell i Àngel Llàcer a Catalunya Ràdio
Comparteix
La parella ha estrenat la nova secció al programa de Laura Rosel, en la que han acabat parlant de sexe i pipí
Catalunya Ràdio estrena nova temporada - CCMA
Sorpreses i fitxatges molt potents en la nova temporada de Catalunya Ràdio
Notícia: Sorpreses i fitxatges molt potents en la nova temporada de Catalunya Ràdio
Comparteix
L'emissora vol continuar creixent en audiència i ha preparat apostes noves i continguts renovats
TV3 triomfa amb una nova emissió de 'Joc de cartes' - TV3
Tensió i llàgrimes al ‘Joc de cartes’ per culpa d’una cuinera empipadora
Notícia: Tensió i llàgrimes al ‘Joc de cartes’ per culpa d’una cuinera empipadora
Comparteix
La Meryem ha centrat tota l'atenció d'un programa en què ha acabat marxant de la valoració final mentre criticava els rivals
Josep Pedrerol critica TV3 en una entrevista -- Mega
Josep Pedrerol critica TV3 en una entrevista: “Mai no m’han estimat”
Notícia: Josep Pedrerol critica TV3 en una entrevista: “Mai no m’han estimat”
Comparteix
El periodista esportiu barceloní ha concedit una entrevista en català en què treu a la llum diversos titulars

Comentaris

  1. Icona del comentari de: uno que vive en Tabarnia a setembre 01, 2022 | 15:44
    uno que vive en Tabarnia setembre 01, 2022 | 15:44
    ah! i sobretot que no toqueu els nassos els que paguen al nan de la Generalitat, el gobierno de Ñ, que volen una tele ben docil i mansa, oi Junqueres?
  2. Icona del comentari de: no cal a setembre 01, 2022 | 17:51
    no cal setembre 01, 2022 | 17:51
    TV3, ara es el opi del poblé, tots entrentiguts amb chorradas, perque no pensem amb els polítics traidors, pero no ho a conseguirán, aquest nou director amb cara de gandal enano, durará poc
  3. Icona del comentari de: Miren a setembre 01, 2022 | 18:38
    Miren setembre 01, 2022 | 18:38
    "Despolititzar" TV3 no és res nou i "reduir" el contingut polític "és una decisió profundament política". El nou director de TV3 Sigfrid Gras va anunciar canvis a part de la graella per tal de "despolititzar" els continguts i prioritza l'entreteniment "La política cada cop interessa menys". Segons el periodista de La Directa, Jesús Rodríguez, l'excusa de l'entreteniment amaga una "forma molt eficient de politització" que s'aplica als programes de telebrossa de Telecinco i Antena 3." Com ho diu un article de La República. I ja no dic els nous tertulians previstos a Catalunya Ràdio perquè és tan escandalós com uns mitjans públics fets a mida del poder.
    • Icona del comentari de: Obol a setembre 01, 2022 | 22:45
      Obol setembre 01, 2022 | 22:45
      Recordeu quan el PSC va voler canviar Catalunya Ràdio? Resultat: tothom cap a Rac 1, i encara dura
  4. Icona del comentari de: Clara a setembre 01, 2022 | 22:09
    Clara setembre 01, 2022 | 22:09
    Francament molts dels que s'han vist a la presentació són molt suats. Van de "guais" i la majoria no són més que uns penjats csrs endollats pel "sistema". Ja els veig poc però si donen Notícies "de part" o volen continuar menjant el tarro amb les idees de biaix esguerrós, com és el seu vici, els haurem de fer creu i ratlla.
  5. Icona del comentari de: Cge a setembre 02, 2022 | 06:21
    Cge setembre 02, 2022 | 06:21
    Que facin el que volguin,TV3 ja no es la nostra, ara es de ER/PSOE. Aneu a pastar fang tots plegats.
  6. Icona del comentari de: Edgar a setembre 02, 2022 | 08:29
    Edgar setembre 02, 2022 | 08:29
    La tàctica espanyolitzadora de TV3 i CatRadio és que la gent s'oblidi de la paraula independència reemplaçant programes i tertulians. Una manera que vol ser subtil, però no ho és, de “tancar” mitjans de comunicació, cosa que sempre van exigir Rivera, Arrimadas, Carrizosa i cia. I ho han aconseguit amb la col·laboració dels nostres dirigents botiflers (autoanomenats independentistes). Un intent d'aplicar el "que tenga efecto sin que se note el cuidado"... llevat que és tan evident que costa no adonar-se'n. Gràcies al govern del 52%... avui, aquests dirigents que hem votat, no ens representen.
  7. Icona del comentari de: VISCA EL NODO JUNQUERAS de Franco i amen a setembre 02, 2022 | 11:21
    VISCA EL NODO JUNQUERAS de Franco i amen setembre 02, 2022 | 11:21
    Agnès Marquès, esquerranista de GODÓ DE FRANCO I D'ERC. Junqueras la DICTADURA DE TV3.CAT.RADIO
  8. Icona del comentari de: Manel a setembre 02, 2022 | 11:23
    Manel setembre 02, 2022 | 11:23
    ENVIEU QUEIXES AL MAIL DEL ESPECTADOR DE TV3, inundem de correus TV3, fa temps que no es Catalana, per culpa de ERC,
  9. Icona del comentari de: Margot a setembre 02, 2022 | 13:03
    Margot setembre 02, 2022 | 13:03
    El poble despert i conscient va protagonitzar un empoderament per la Independència que va condicionar la iniciativa dels partits i aquests, uns més que altres, van ballar el que tocava amb el conegut estil putairamoneta. Ara, els que remenen cireres només tenen una dèria: que no torni a passar. I, per tant, volen idiotitzar la gent. Però, pel que es nota, la gent no està disposada a empassar-se palla podrida ni pinso contaminat. És clar, però, que els promotors de l'empatotada no pateixen per les audiències. L'únic que els importa és el gran pressupost que té TV3 per disbauxar-se'l entre ells.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa