El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
TV3 grava un pilot del nou ‘Zona Franca’

‘Zona Franca’ està en procés de reconstrucció. Fonts del programa ‘Zona Franca’, que ha estat en el punt de mira els últims dies, han confirmat a El Món que aquest dimecres s’ha gravat un pilot de la nova versió del programa en el marc de les proves i càstings que s’estan fent per decidir si el rellancen després del comiat de Joel Díaz, tal com havia avançat Nació Digital. L’últim programa que es va emetre va ser el 27 de gener, i el 30 del mateix mes Joel Díaz va anunciar que abandonava el programa com a protesta per l’acomiadament de l’humorista Manel Vidal, que va fer un gag que relacionava el PSC amb una esvàstica. Des de llavors no s’ha emès cap més programa i els productors estan immersos en un càsting per substituir Díaz i rellançar el programa.

Per ara s’ha conegut que un dels contactats per agafar el relleu a Díaz ha estat Isma Júarez, un humorista que ja coneix TV3 per la seva participació a l’Alguna pregunta més?. També ha participat a altres programes satírics com El Intermedio. Juárez, però, no serà el relleu de Joel Díaz perquè ell mateix va comunicar que havia rebutjat l’oferta per ser “incoherent” amb el que pensa de la censura a Manel Vidal. “El context fa que em sigui impossible acceptar la conducció del Zona Franca”, va assenyalar en una piulada a Twitter quan el seu nom va sortir a les travesses per prendre les regnes del late night de TV3. A hores d’ara desconeix qui agafarà el timó i, de fet, els productors estan fent càstings. També s’ha gravat un pilot del qual no han transcendit més detalls.

El presentador del ‘Zona Franca’, Joel Díaz / CCMA

El “Puta nit i bona Espanya” ja no es repetirà

Quan Joel Díaz va anunciar que abandonava el programa per solidaritat amb Manel Vidal, que va ser acomiadat “injusta i inacceptablement”, també es va saber que el late night deixaria d’utilitzar la frase “Puta nit i bona Espanya” en els inicis de cada programa. La direcció de TV3 va considerar que la broma “ja havia tingut el seu recorregut” i ja no calia continuar-la fent. La cúpula de TV3 no en va tornar a parlar, tot i que sí que va lamentar la decisió del presentador de plegar i va confirmar que el programa no s’emetria durant uns quants dies. La cadena, de fet, va dir que “estudiaria la continuïtat” del late night perquè volien mantenir els continguts d’humor durant la franja nocturna i arribar a nous públics, en especial l’audiència jove.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Raül a febrer 08, 2023 | 20:44
    Raül febrer 08, 2023 | 20:44
    Censors!
  2. Icona del comentari de: Flipo a febrer 08, 2023 | 21:05
    Flipo febrer 08, 2023 | 21:05
    Què vol dir "TV3 grava un pilot" ? No tothom sap el llenguatge utilitzat pels editors de programes de TV, cinema. Un pilot d'avió? de cotxe?
  3. Icona del comentari de: Mre a febrer 08, 2023 | 21:40
    Mre febrer 08, 2023 | 21:40
    Serà una puta merda amb tuf sociata censor. Ja us podeu acomiadar de l’audiència a la nit, colla de covards! Bona nit i puta espanya
    • Icona del comentari de: Gonzalo a febrer 09, 2023 | 11:23
      Gonzalo febrer 09, 2023 | 11:23
      Aquí la única puta que hay es tu madre.
  4. Icona del comentari de: Josep M a febrer 08, 2023 | 23:02
    Josep M febrer 08, 2023 | 23:02
    Serà un fracas, aquesta cagada de censura de TV3 ja no te solució, aquest programa i qualsevol que si vulgui semblar, serà un nyap, el boicotegerem.
  5. Icona del comentari de: De Roquetes vinc a febrer 09, 2023 | 13:50
    De Roquetes vinc febrer 09, 2023 | 13:50
    Han contractat als "pallasos de la tele" ? No cal. Porteu al pixeta, al Garlaska i al Collmali. Èxit total ! I en Rufian de guionista.
  6. Icona del comentari de: Joan Carles a febrer 09, 2023 | 15:26
    Joan Carles febrer 09, 2023 | 15:26
    Podria presentar-lo mossèn Oriol i en lloc de monòleg fer el sermó. Duet còmic els dos nans Ice i Pere. Trucs de màgia potàgia Sánchez el gran. entrevistes a càrrec d'en Rufi. I la banda de majorettes "los piolines" amb la filarmònica més progressista de la història. O també s'en podrien anar a cagar tots a la via

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa