Missing 'path' query parameter

Joc de cartes ha visitat el Parc Natural de Collserola per buscar el millor restaurant de la zona. L’emissió de TV3 ha estat més calmada que de costum, encara que hi ha hagut un parell d’escenes que han catapultat un dels concursants cap al centre de la diana. L’ego ferit ha estat present, així com una decepció generalitzada que ningú no ha amagat.

Casa Fuster – Masia de Sant Cugat decep amb un error al compte

El primer restaurant que han visitat ha estat el de Casa Fuster – Masia de Sant Cugat. Amb en Salvador Fuster de representant, l’espai no els ha desagradat perquè la decoració era clàssica i maca. A la cuina tot semblava aparentment net, però han trobat alguns detalls amb una higiene deficient.

Des dels primers minuts del programa, els teleespectadors s’han adonat que l’Anna -una de les rivals- tenia ganes de buscar les pessigolles. De fet, el cambrer ha avisat el propietari: “Si fos tu, aniria amb compte amb ella perquè és competitiva”. S’ho ha mirat tot amb molta atenció i ha destacat tot el que no li ha agradat. Un cop a taula, ha demanat informació sobre els formatges i també ha volgut saber d’on era el pop. S’ha indignat quan no li han sabut dir res més que havia sortit “del mar”.

La carta tenia una quantitat de plats immensa, fins al punt que arribaven a oferir filet de cangur i això els ha deixat sense paraules. La presentació dels plats estava molt bé, però després tot els ha decebut perquè no els ha dit massa el menjar en si. La pasta del caneló l’han vist crua i han servit una carn freda que han hagut de tornar a escalfar.

Els rivals destaquen els errors del primer restaurant - TV3
Els rivals destaquen els errors del primer restaurant | TV3

Quan els han portat el compte, s’han escandalitzat perquè era un preu desorbitat. Quan han preguntat per què, els propietaris s’han adonat que havien cobrat el garrinet sencer per error i han hagut de rectificar-ho. Igualment, l’han vist car pel que era. La nota mitjana ha estat un 5,7, amb la millor puntuació per a la cuina i la pitjor, per al preu amb un 4,3 que els fa suspendre.

Green Leka a Cerdanyola, una opció saludable amb bona pinta

I ha arribat el torn de la més intensa de la nit, l’Anna Herrero del Green Leka de Cerdanyola. L’exterior del restaurant els ha decebut, però després la cosa ha millorat molt quan han entrat i han vist la decoració o les vistes boníssimes.

La proposta gastronòmica d’aquest restaurant en particular ha obtingut unes valoracions molt bones. La presentació era maca, el nivell dels plats era molt alt i tots han volgut felicitar-la en persona. A més a més, el seu servei ha convençut. Les postres han sorprès i, en general, tot han estat bones paraules.

Han aplaudit els primers plats i li han reconegut a l’Anna el bon caràcter quan servia els plats. Pel que fa a la nota, el local ha arribat al 6,3 que els col·locava en primera posició temporalment. El menjar s’emporta un 7 molt bo, mentre que l’espai es queda amb un 5,3.

Què han opinat del restaurant més saludable_ - TV3
Què han opinat del restaurant més saludable? | TV3

Can Tintorer, un restaurant familiar amb molta història

El tercer participant ha estat el Miquel Tintorer, membre d’una família que ha tingut el restaurant des de fa moltes dècades. A Can Tintorer de Molins de Rei s’han trobat còmodes, fins al punt que l’Anna ha dit que s’hi quedaria a viure. Ella ha protagonitzat un moment tendre quan s’ha emocionat en veure la decoració de fusta del local, que l’ha transportat als records amb l’àvia.

L’espai els ha agradat i també la cuina, molt ben equipada. Els plats han rebut alguns comentaris negatius, ja que hi han arribat amb les expectatives altes i han dit que estava tot bo… encara que potser s’esperaven més. Els canelons, sobretot, han rebut de valent: “Ell parlava molt dels seus canelons i ha estat un chasco. El fa punxar totalment”. Li han dit directament que s’esperaven més i ell s’ha indignat: “No m’esperava que em fessin aquests comentaris”.

Els segons plats han convençut més, però creuen que aquesta cuina és molt senzilla i no s’ho esperaven. L’Anna s’havia queixat del pop i el Marc Ribas l’ha esbroncat: “Hauràs d’anar al dentista perquè jo el trobo tendre”. Quan ha arribat l’hora de les postres, ha agradat veure com els preparaven la crepe suzzete a taula amb tot un xou. La nota mitjana que han rebut dels seus rivals ha estat un 6,9. L’espai s’endú un boníssim 8,3, mentre que el menjar es queda amb un 5,7.

Que els preparés el plat a la taula els ha agradat - TV3
Que els preparés el plat a la taula els ha agradat | TV3

A Collserola també es pot menjar pizza al Garden Pizza

Finalment, l’últim participant ha estat el Garden Pizza de Sant Cugat. El Carles Rocamosa ha defensat aquest local jove, però els altres han criticat que el forn sigui industrial i de gas, amb poc espai de llenya. El Marc Ribas ha volgut anar a veure’l després de tants comentaris.

Els primers plats han entusiasmat, ja que han agradat molt tots i només s’han sentit bones crítiques. I les pizzes? L’aspecte ha agradat molt i el gust també, encara que han trobat la massa una mica crua. Les postres feien una pinta increïble i tot el que han dit ha estat bo. La nota mitjana ha estat d’un 6,3. El millor aspecte? El 6,7 del menjar. I el pitjor? Els 6 de l’espai i la cuina.

Marc Ribas gaudeix de les pizzes d'un dels concursants - TV3
Marc Ribas gaudeix de les pizzes d’un dels concursants | TV3

La confrontació final, amb un al·legat ple de ràbia innecessari

El Marc Ribas els ha felicitat tots quatre perquè han demostrat que al Parc Natural de Collserola pot trobar-se una oferta gastronòmica molt àmplia. Quan ha descobert les seves notes, el propietari del Garden Pizza s’ha mostrat molt sorprès perquè no li troba sentit a la valoració de l’espai. El Miquel ha puntuat molt baix i això no ha fet gràcia, però la tensió ha estat continguda.

El moment més impactant ha arribat quan l’Anna ha criticat que li faltés essència a la Masia del Salvador, cosa que no ha agradat gens el seu representant: “On no hi ha coherència… què t’he de dir? És que no entenc què fas aquí. Només fa un parell d’anys que et dediques al món de la cuina i no tens experiència per poder valorar una cosa que té molta feina. No puc acceptar cap valoració teva”, li ha etzibat. Ella, després, ha lamentat l’ego fortíssim que ha demostrat l’empresari contra l’única representant que és treballadora i no propietària.

L'Anna Herrero ha rebut en la confrontació final - TV3
L’Anna Herrero ha rebut en la confrontació final | TV3

El Marc Ribas els ha retret que puntuessin a la baixa, per exemple pel que fa al servei de l’Anna Herrero: “Em sorprèn perquè a taula tots dèieu que us encantava i després…”. La classificació ha estat igualada fins que s’han sabut les valoracions del presentador i els canvis de notes que han fet tots. Can Tintorer s’ha proclamat guanyador d’aquest programa gràcies al Marc Ribas que els ha premiat la crepe suzzette com a plat estrella, 0,5 punts extres que referma la seva primera posició.

Més notícies
Notícia: Tarragona, escenari d’un ‘Joc de cartes’ amb espies i un error greu
Comparteix
En el vídeo promocional que ha emès TV3 ens adonem que el programa d'aquesta nit serà intens
Notícia: Un concursant setciències protagonitza ‘Joc de cartes’: “Volia tallar caps”
Comparteix
Les valoracions del Julià Vernet han estat baixes i carregades de prepotència en el programa de Marc Ribas a TV3
Notícia: El gall del Penedès serà protagonista de ‘Joc de cartes’
Comparteix
TV3 emetrà aquesta nit una nova entrega del concurs culinari de Marc Ribas
Notícia: Com reacciona Marc Ribas a les opinions sobre ‘Joc de cartes’?
Comparteix
El presentador s’enfronta als comentaris que escriuen els teleespectadors de TV3 a través de les xarxes socials

Comparteix

Icona de pantalla completa
Missing 'path' query parameter