El ‘FAQS’ demana perdó per riure’s d’africans i lleidatans

La direcció ho considera "una equivocació que entra en contradicció amb els valors dels mitjans públics catalans"

La direcció del ‘FAQS’ de TV3 ha demanat disculpes a Kelly Isaiah i Koers per la sobreimpressió que va aparèixer en pantalla durant l’entrevista al cantant del grup durant el programa de dissabte. “Va ser una equivocació que entra en contradicció amb els propis valors dels mitjans de comunicació públics catalans en general i del ‘FAQS’ en particular”, assenyala el missatge publicat a les xarxes socials. Així mateix, explica que la direcció del programa es va disculpar dilluns de manera privada amb Kelly i, per extensió amb el grup. “Al ‘FAQS’ no hi ha cap ànim de menysteniment de cap dels seus convidats, ni de cap col·lectiu, ni de cap territori en particular com ho demostra la seva trajectòria des del setembre del 2017”, finalitza la nota.Aquest dimarts, l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha adreçat una carta a la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, qualificant d'”inacceptable” el tractament inferit al cantant Kelly Isaiah i el seu grup Koers durant el ‘FAQS’ de dissabte, tal com molts lleidatans havien denunciat en les darreres hores a través de les xarxes socials.

Segons Pueyo, el càiron sobreimpressionat en pantalla “entre Simba i Lo Cartanyà” amb el qual el programa va presentar Kelly “no pot ser considerat una broma, sinó que frega una actitud racista inacceptable i de molt mal gust, en relacionar el color de la pell de Kelly amb un personatge de Disney”. També assenyalava que ‘Lo Cartanyà’ representa la versió més tòpica i carrinclona dels catalans de terra endins”. Per això, demanava al ‘FAQS’ una disculpa pública per a Kelly Isaiah, Koers, així com per al conjunt dels lleidatans.

Comentaris

  Hemeroteca 13/01/2021 8:26 pm
  Amb l'arribada de Cristina Puig el FAQs ha baixat de nivell. Els convidats fatxes mentiders que aporten només la crispació i violència. La pregunta és qui fa aquestes descripcions escandaloses de un nivell tant baix com i la periodista. De vegades penso que Puig és una infiltrada de la "operación de Estado" per despreciar i desacreditar el periodisme català.
  Pedro Rogriguez 13/01/2021 7:46 am
  Lo Cartanya es carrincló, Pueyo un gandul que porta 35 anys sense fotre brot i forrat fins dalt? Tu si que ets carricló i ferr8vial. Treballa ja, vell gandul
  10
  23
  Respon
  Doctor Strangelove 13/01/2021 6:52 am
  Quina pell més fina que té la gent! Ara això sí, si li dius feixista un un de VOX, encara et fan al OLA! En fi, d'on no n'hi ha no en pot rajar. Doc.
  11
  21
  Respon
   uno que vive en Tabarnia 13/01/2021 10:34 am
   et defineixes perfectamet
  Guillem 12/01/2021 9:41 pm
  Què és el FAQS ? Ah sí, un programa ple de convidats fatxes on es parla la llengua del "imperio" una estona sí i l'altra també. ...Pensava que ja no el feien..
   Llobregat 13/01/2021 9:12 pm
   Los señores de "el faqs" os parece muy gracioso poner todas esas "bromas" de mal gusto y no solo al cantante a también y de los otros participantes anteriores. Si pretenden ser un club de la comedia, vale, pero si quieren ser un programa serios y de nivel se lo piensan antes de hacer del programa un espectáculo vlamentable. En fin un cachondeo de los de "es facs".

Nou comentari