La revista anglesa ‘Restaurant Magazine’ ha escollit avui com a millor restaurant del món el gironí Celler de Can Roca. Durant tres anys consecutius el primer lloc havia estat pel Noma, del danès René Redzepi, però aquesta vegada li ha arrebassat el lloc el restaurant dels germans Roca.

Els tres germans han estat presents aquesta tarda en la gala d’entrega dels premis anuals de la revista, que s’ha celebrat avui a Londres. La llista el·laborada per ‘Restaurant’ és considerada com els Òscars de la gatronomia.

L’any passat el Celler va quedar en segona posició, seguit per Mugartiz, a Errentería. Enguany però el número 1 ha tornat a Catalunya, després dels 5 anys consecutius en que ho va ser El Bulli, de Ferran Adrià.

Darrere del Celler de Can Roca trobem en aquesta ocasió el Noma, seguit de l’Osteria Francescana, de Modena; el Mugaritz, de San Sebastià; i l’Eleven Madison Park a Nova York.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa