El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Drogues a casa Amargo i el ‘Deluxe’, amb un pam de nassos
  • CA

Rafael Amargo ha dormit al calabós, acusat d’haver traficat amb drogues i de pertànyer a una banda criminal. I quina reflexió n’extreu? Que el boom del seu empresonament l’ha pogut ajudar a promocionar la seva obra de teatre: “Si arribo a organitzar una campanya de màrqueting, no em surt millor”. Home, depèn. El ballarí nega taxativament ser un trapichero, mentre el seu advocat l’excusa matusserament: “Si fos camell no tindria aquests problemes econòmics”. En què basen la seva defensa? En el fet que el coreògraf tenia poca droga a casa: “Era per al meu consum, a casa meva hi ha molta alegria”, diu.

La pressió mediàtica sobre el coreògraf és intensa. Estan perseguint la seva família, també, el que ha provocat un enfrontament molt tens entre el pare d’Amargo i una reportera de Socialité: “Fora d’aquí!”, cridava l’home mentre apartava de manera violenta el micròfon i empenyia la periodista. Una escena lamentable que de ben segur que no serà l’última en aquesta campanya contra el bailaor més esverat. 

L’espectacle que han muntat ha donat ales al Deluxe per convertir-lo en el convidat estrella d’aquest dissabte. Li oferien l’espai central del programa perquè expliqués la seva versió i intentés millorar la seva imatge malmesa. A canvi, rebria un taló amb molts zeros. La sorpresa arribava només un parell d’hores abans de l’inici del xou, quan rebien una trucada que els informava que Amargo s’havia fet enrere: “Ens ha plantat”, deia un enfadat Jorge Javier Vázquez. Poc després era el ballarí qui s’explicava: “Per molts diners que em donin a la televisió, no hi aniré. Em fa por i prefereixo expressar-me damunt de l’escenari”. 

Rafael Amargo ofereix una roda de premsa després de ser posat en llibertat Europa Press

Rafael Amargo ofereix una roda de premsa després de ser posat en llibertat / Europa Press

El programa de Telecinco ha volgut castigar la seva traïció. Com? Convidant dues exparelles del ballarí, que han tret a la llum els seus draps més bruts: “Quan anàvem de festa, sempre el perdia i me’l trobava després d’una altra manera… L’han fet fora de molts hotels. Tenia relacions amb moltes persones. Em deu més de 4.000 €. Alguna vegada m’ha agredit. És un nino trencat”. Pam. Persecució implacable contra Rafael Amargo, que prefereix seguir vivint la vida com si res no hagués passat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa