La víctima de la violació múltiple a Manresa: “Visc amb atacs de pànic i ansietat”

La víctima de la violació múltiple l’any 2019 a Manresa -que en el moment dels fets era menor- ha declarat aquest divendres durant el judici que des que va patir la violació la seva vida ha canviat totalment. Assegura que pateix ansietat i depressió, que gairebé no surt de casa i que ha abandonat els estudis. També afirma que té molts atacs de pànic i ansietat i que s’ha engreixat 40 quilos en un any i mig. La víctima ha dit que era plenament conscient que l’estaven violant i que va manifestar als agressors que no volia tenir relacions sexuals amb ells “amb tots els recursos” que tenia a l’abast. Tot i admetre que va beure alcohol, ha deixat clar que “sabia exactament què passava”: “No anava prou beguda per perdre el coneixement”. La fiscalia demana 55 anys pels quatre acusats.

Els fets van tenir lloc el passat 17 de novembre a l’entorn del carrer Cintaires. La jove tornava sola a casa quan va veure a un conegut dins d’un vehicle, amb dos amics més. Després de xerrar amb ell, va accedir a dins. Els nois li van donar alguna beguda que presumptament duia alguna substància barrejada. Va anar al seu pis “per fer temps” abans de marxar a la festa major de Sant Vicenç de Castellet. Diu que li van oferir alcohol -que va consumir- i també un porro. “Vam estar ballant amb música magrebí i vam estar molt a gust”, ha relatat la jove, que ha deixat clar que “no va haver-hi cap insinuació per part seva ni tampoc per part d’ells”.

Al cap d’una estona, segons el relat de la víctima, els nois li van dir que la veien molt malament i que necessitava descansar. “M’hi vaig negar, però van insistir molt i em van portar des del menjador cap a una habitació”. A partir d’aquí, ha relatat la víctima, és quan van començar les agressions sexuals. Diu que els quatre acusats van entrar a l’habitació un per un i que, almenys tres d’ells, van penetrar-la. La víctima ha explicat que va manifestar als agressors “amb tots els recursos que podia” que no volia tenir relacions sexuals amb ells: “Vaig intentar aixecar-me, cridar, vaig dir que paressin…”. Tot i això, ha assegurat que no van fer-li cas i ningú va ajudar-la.

La víctima ha relatat que, quan va marxar el quart agressor de l’habitació, va passar una estona en què no hi entrava ningú i va ser quan va aprofitar per agafar un mòbil de sobre el llit per trucar al 112 i demanar ajuda. “Em van fer moltes preguntes i en el moment de passar-me amb els Mossos va entrar el quart noi i em va agafar el telèfon”, ha relatat. La víctima va insistir al noi que la deixés marxar i, segons el seu relat, van deixar-la sortir acompanyada per dos o tres d’ells. Un cop al carrer, va demanar-los un telèfon per trucar a la seva mare, però enlloc d’això va tornar a trucar al 112. En adonar-se’n, els joves van marxar corrents i, quan van arribar els Mossos, ja no hi eren.

Comentaris

  fat boy Octubre 29, 2021 | 16:12
  L'antidot es una Smith&Wesson de l'especial.
  Manel Octubre 29, 2021 | 20:54
  Diu que va estar ballant amb música magrebi? Encara que la premsa no ho esmenti ja ens podem imaginar la nacionalitat.
  Anònim Octubre 29, 2021 | 21:32
  A l'advocadessa de la defensa que pregunta pel creuament de cames mentre la volen...

Nou comentari