El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tres treballadors i un mosso, ferits en un tiroteig per revenja en una empresa
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen un tiroteig que ha deixat quatre ferits a Tarragona, un home crític, una dona i un home en estat greu. Un agent dels Mossos també ha resultat ferit durant la persecució. Segons fonts policials pròximes al cas, un home hauria disparat diversos trets a la seu d’una empresa de seguretat ubicada al centre de la capital del Tarragonès, al carrer Apocada. Les primeres perquisicions indiquen que l’home que hauria perpetrat els trets és un extreballador de l’empresa. Hauria disparat amb una arma curta diverses vegades i a discreció contra els treballadors que es trobaven al lloc de feina. Les tres víctimes han estat traslladades a l’Hospital. Posteriorment, i durant la persecució, el sospitós ha ferit un agent dels Mossos.

Els fets s’han registrat a un quart de dotze del matí. El primer balanç són tres persones ferides, una de gravetat i es tem per la seva vida. Una desena dotacions del Servei d’Emergències Mèdiques s’han dirigit al lloc dels fets i hi continuen treballant per atendre els ferits així com unitats dels Mossos d’Esquadra especialitzades de la Regió policial del Camp de Tarragona que han rebut l’avís. Diverses unitats de la policia han muntat un dispositiu especial de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) per arrestar el principal sospitós amb ajuda de la policia local de la ciutat. L’autor s’ha donat a la fuga després de disparar contra els seus excompanys de feina. La policia ha rebut. l’avís quan passaven dos minuts d’un quart de dotze. Els veïns han sentit els crits i els trets dels implicats en l’atac. L’operació Gàbia està en marxa per poder destriar i controlar les entrades i sortides de la ciutat, i amb la imatge del sospitós.

La unitat d’investigació criminal s’ha fet càrrec del cas. Membres de la policia científica s’han dirigit a l’escenari dels fets per recollir prova. Els investigadors estan buscant imatges de la zona a través de les càmeres de seguretat i recollint els possibles testimonis que haurien observat els fets. Tot indica que es tractaria d’una sanguinària revenja del treballador cap els administradors de l’empresa. De moment, la policia descarta que es tracti d’un atemptat terrorista.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Que sóc de Barcelona a desembre 14, 2021 | 13:24
    Que sóc de Barcelona desembre 14, 2021 | 13:24
    Descarten un atemptat terrorista? jajajaja quin nivell periodístic tens nano, és evident que això no té res a veure amb terrorisme Vinga va, segueix amb les teves paranoies indepes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa