El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Investiguen un possible crim masclista amb dues víctimes i el suïcidi de l’homicida
  • CA

Els Mossos d’Esquadra estan investigant un possible crim masclista a l’urbanització Els Pinars, a Lloret de Mar. La primera hipòtesi amb la que estan treballant les autoritats policials seria que el marit hauria matat a la seva dona i a la seva filla i després s’hauria suïcidat. De moment, només hi ha indicis, però aquest podria ser el segon crim masclista que es produeix als voltants de Setmana Santa, juntament amb la dona morta mans de la seva parella a Vilanova del Camí.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra a Girona investiguen la mort de tres persones a la urbanització Els Pinars de Lloret de Mar (Selva). Segons han explicat algunes fonts properes al cas, aquest dimarts un dels fills de la dona morta hauria estat intentant trucar a la seva mare sense obtenir resposta. Davant l’incertesa de la situació el fill hauria trucat a les autoritats que s’haurien traslladat a l’habitatge de la dona, on hi vivia amb la seva parella i una altra filla.

Dos agents dels Mossos d'Esquadra davant de la casa de la urbanització Els Pinars, de Lloret de Mar, on s'investiga un possible crim masclista en què un home hauria matat la dona i la filla i després s'hauria suïcidat / ACN
Dos agents dels Mossos d’Esquadra davant de la casa de la urbanització Els Pinars, de Lloret de Mar, on s’investiga un possible crim masclista en què un home hauria matat la dona i la filla i després s’hauria suïcidat / ACN

Un cop allà, s’han trobat els cossos sense vida de tres persones, que més tard s’han identificat com la parella, la mare i la filla. Tot apunta, segons les investigacions, que mare i filla haurien mort a mans de la parella que després s’hauria suïcidat. Fins al lloc s’hi han desplaçat els investigadors dels Mossos, policia científica i la comitiva judicial per inspeccionar l’escena del crim i fer l’aixecament dels cadàvers.

Un altre crim de violència de gènere

Els voltants d’aquesta Setmana Santa han deixat dues dones, presumptament mortes a mans de les seves parelles. La primera víctima va morir la matinada de divendres a la nit i la seva parella ja ha entrat a la presó preventiva per la presumpte mort. Aquest crim va encendre la població de Vilanova del Camí i més de 200 persones es van reunir a la plaça del poble per denunciar l’acte i solidaritzar-se amb la víctima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa