El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un home intenta calar foc a la casa de la seva exparella
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han denunciat a un home per intentar calar foc al domicili de la seva exparella a Celrà -el Gironès- dilluns passat al vespre. Segons han informat la policia catalana aquest dimecres, l’individu va ruixar amb benzina una zona amb caixes i llenya a la part posterior de l’habitatge i va tirar-hi un drap encès i va fugir. Va ser la mateixa exdona del denunciat qui va avisar les autoritats i va acabar apagant l’incendi abans que hi haguessin danys irreparables. Ara els Mossos d’Esquadra han denunciat a l’agressor per violència de gènere i intenció de provocar un foc.

Els fets van passar el passat dilluns al vespre quan l’agressor va arribar a la casa de la seva exparella i va intentar calar-hi foc. L’home va utilitzar l’entrada posterior de la casa i va col·locar un drap amb benzina sobre una pila de caixes i el va encendre. La seva exparella i propietària del domicili el va veure entrar i va decidir avisar a les autoritats. Posteriorment ella mateixa va poder apagar el foc abans que s’agreuges la situació. Quan la patrulla dels Mossos d’Esquadra va arribar al lloc, va sentir la fortor del combustible i va comprovar com, per sort, no s’havia arribat a cremar res.

L’acusat ha estat citat a un judici ràpid i se sospita que no és la primera vegada que intenta calar foc a alguna de les propietats de la seva exdona. A principis de gener, la exparella va denunciar que algú li havia cremat el cotxe. Tal com ella mateixa ha relatat tenia el vehcile aparcat davant de casa seva i se’l va trobar completament calcinat. En el moment de fer la denuncia per a aquest segon incendi la dona ha reconegut que sospita que la seva exparella està darrera d’ambdues agressions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa