El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cau el farsant que es feia passar per mecànic per enredar gent gran al volant

Va deixar massa pistes. Així han pogut resoldre els Mossos, el cas d’un estafador que es feia passar per mecànic per enredar sobretot, gent gran al volant. La darrera trapelleria va ser enganyar un avi per una reparació de 2.800 euros enmig d’Igualada. El sospitós arrestat el passat 15 de març tenia antecents per delictes similars.

Segons han explicat els Mossos, la fi de la història va començar el passat 30 de setembre, quan un home de 91 anys circul·lava tranquil·lament per Igualada en ple migdia. Un home li va fer indicacions per una suposada averia. La futura víctima no en va fer cas d’aquells avisos Però poc després dues persones més li van fer senyals per tal que aturés. Finalment, l’home es va aturar un

El passat 30 de setembre, pels volts de les dotze del migdia, un home de 91 anys va ser víctima d’una estafa a Igualada. Circulava amb el seu vehicle per la localitat d’Igualada quan una persona li va fer indicacions perquè s’aturés ja que el seu vehicle tenia una avaria. L’home no va fer cas i va continuar la marxa, però poc després dues persones més li van fer senyals perquè parés.

Finalment, un home el va aturar, vestit amb una granota amb el logotip d’un concessionari, li va dir que era mecànic. De manera convincent, li va explicar que tenia un problema a les rodes que si volia li podia reparar allà mateix. La víctima se’n va refiar i li va donar permís. El suposat mecànic amb l’ajuda del seu esbirro van alçar el vehicle amb un gat i van realitzar la suposada reparació. Per la reparació li van cobrar 2.800 euros que l’home va anar a buscar per liquidar.

Uns dies després l’home va anar al concessionari on suposadament treballaven els dos mecànics. Quina va ser la sorpresa quan li van dir que no li havien fet cap reparació. Davant d’això l’home es va adonar que havia estat víctima d’una estafa i va denunciar els fets als Mossos. Després de diverses gestions els mossos van identificar el principal autor, el qual va quedar detingut el passat 15 de març a Igualada. El detingut, amb antecedents per fets similars, va quedar en llibertat el mateix dia després de declarar a comissaria, amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa