El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Atraca a punta de pistola una fleca i un veí mosso el deté
  • CA

Sempre cal tenir present el veïnat. Una idea que es deu repetir mentalment l’home detingut aquest dilluns per intentar atracar un forn de pa a punta de pistola a Mollet del Vallès. Les seves intencions van ser frustrades quan els veïns de l’establiment, esverats i pensant que es tractava d’una “baralla”, van avisar un mosso d’esquadra fora de servei i també veí de la zona. El policia s’hi va dirigir i va reduir el lladre fins que va arribar una patrulla uniformada i el va detenir. Sortosament, l’arma utilitzada era una pistola simulada.

L’arrestat, de 48 anys d’edat i de nacionalitat espanyola, és un lladre multireincident. En principi, els investigadors el relacionen amb cinc robatoris més. En aquest cas, la policia el responsabilitza d’un robatori amb violència i intimidació. Ahir mateix va passar pel jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mollet, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Agressió a un treballador

Segons informa la policia de la Generalitat, els fets es van registrar dilluns al migdia. El detingut va entrar al forn de pa i, de cop, va brandar un arma de foc, una pistola, i va amenaçar els treballadors i la clientela. Així mateix va agredir un dels treballadors en entendre que li oposava resistència. L’objectiu del lladre era la caixa registradora. En un breu espai de temps, un dels veïns de la zona va alertar el mosso que es trobava fora de servei.

Pla de detall del lateral d'un dels vehicles dels Mossos d'Esquadra | ACN
Lateral d’un dels vehicles dels Mossos d’Esquadra | ACN

La informació que li va arribar a l’agent era que hi havia una baralla i que un dels participants portava una arma de foc. Rebut l’avís es va dirigir cap a la fleca i, aprofitant l’efecte sorpresa en alertar de la seva condició de policia, va poder reduir i retenir el lladre i desarmar-lo. En uns instants va arribar un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra que va rematar la feina per tal d’identificar-lo i obrir les diligències policials.

Feia temps que el buscaven

Un cop a comissaria de Mollet, els investigadors van poder investigar l’arrestat i quadrar la informació. De fet, el detingut era un sospitós que feia temps que buscaven. Es tracta d’un lladre multireincident que actuava per les poblacions de Parets i Mollet. De moment, se’l relaciona amb un mínim de cinc robatoris més en establiments comercials del mateix tipus. En concret, quatre robatoris amb violència en forns de pa i un altre en una benzinera. No es descarten altres casos dins la mateixa zona. Els Mossos asseguren que la investigació sobre aquest atracador feia temps que estava oberta. El jutge l’ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Més notícies
La katana utilitzada contra els agents de l'ARRO al desnonament de l'Hospitalet/SAP
Els Mossos van a un desnonament i els reben amb una catana
Notícia: Els Mossos van a un desnonament i els reben amb una catana
Comparteix
El sindicat SAP-Fepol també denuncia que van atacar els agents amb gossos perillosos
Entrada principal del bingo de la plaça Corona d'Aragó de Tortosa on s'ha produït l'atracament mortal | ACN (Anna Ferràs)
La víctima de l’atracament del bingo de Tortosa va rebre un tret al cap
Notícia: La víctima de l’atracament del bingo de Tortosa va rebre un tret al cap
Comparteix
Es creu que el mòbil no és econòmic, perquè els lladres no es van endur els diners de la caixa
Foto d'arxiu dels Mossos d'Esquadra / Europa Press
Robatori digne de Netflix en una nau industrial
Notícia: Robatori digne de Netflix en una nau industrial
Comparteix
Quatre homes detinguts a Montcada i Reixac per assaltar un recinte de manera violenta i emmascarats
Barcelona és la ciutat amb més robatoris, segons dades d’Interior
Notícia: Barcelona és la ciutat amb més robatoris, segons dades d’Interior
Comparteix
En el primer trimestre del 2022, ha acumulat 2.918 robatoris amb violència i 1.550 robatoris a domicilis i establiments

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a desembre 01, 2022 | 18:33
    fat boy desembre 01, 2022 | 18:33
    O sigui, que el policia va agredir a l'atracador de la pistola?. Intolerable!.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa