El Govern aprova un canvi per fer més difícil sortir del toc de queda

Demana prorrogar la mesura set dies més a 148 municipis

El Govern ha aprovat en el marc del Procicat demanar la pròrroga del toc de queda nocturn set dies més per contenir la pandèmia de la covid-19 a Catalunya. La nova resolució modifica els criteris per aplicar-lo i fixa una incidència acumulada en els darrers set dies superior a 125 casos per cada 100.000 habitants, en poblacions de més de 5.000 habitants, mentre que fins ara el llindar se situava en els 250 casos.

En total, la llista de municipis és de 148 municipis: 125 són per una incidència acumulada a 7 dies superior a 125 casos i 23 perquè es troben envoltats per municipis afectats. Les mesures es prorrogaran un cop les hagi aprovat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).El Govern traslladarà la sol·licitud al TSJC aquest dimecres i es preveu que les mesures entrin en vigor aquest divendres, per un període de set dies.

Comentaris

  un marcià per l'espai sideral 17/08/2021 1:25 pm
  La tirania de les titelles de Soros cada vegada més desvergonyida.
  un marcià per l'espai sideral 17/08/2021 1:38 pm
  Pandèmia covid? No creieu que és hora que els periodistes feu la vostra feina, que és investigar; i no obeir i transcriure les instruccions i ordres? Sabeu que el toc de queda és ABSOLUTAMENT IL·LEGAL? Si l'Estat espanyol no el pot implantar per llei, menys encara aquest governet de pa sucat amb oli, a la colònia de Soros. Catalans, estan destruint l'economia i la llibertat amb una immensa mentida (que demostrin la relació virus i malaltia, que això sí que seria ciència). I ara, d'acord amb les ordres del ISG de Soros, de la infanta, del genocida dels Balcans, de mitja Caixa i de l'exconsellera de Sanitat (quines coses!) us enverinaran els nens. Tanmateix, els periodistes no investiguen, ves, quines coses de pensar! Un periodista és l'altaveu del seu amo, i aquest pamflet cada dia ho demostra més. No és el tebeo de Elnacional.cat, però dia a dia, s'hi acosta. Inclogueu una secció rosa i ja fareu el ple, i l'amo Soros us ho agrairà, que ell és molt així, filantrop i bona persona.
  Pedro 17/08/2021 1:43 pm
  Lo encuentro bien, el horno no está para bollos. Aún no.

Nou comentari