El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un motorista de 34 anys mor en un accident múltiple a Badalona
  • CA

Tragèdia en un greu accident múltiple en ple centre urbà de Badalona. Un motorista de només 34 anys va morir aquest dissabte a la nit en aquest xoc, en què es van veure implicats tres cotxes i la moto de la víctima mortal. El sinistre es va produir cap a dos quarts de deu de la nit a l’avinguda Martí Pujol, al barri de Bufalà de la ciutat. En un cap de setmana negre en àrees urbanes, un altre motorista jove, de només 28 anys, ha mort de matinada a Barcelona.

En el cas de Badalona, la moto circulava a l’altura del número 540 de l’avinguda quan, per causes que investiga la unitat d’atestats de la Guàrdia Urbana de la ciutat, va col·lidir amb els altres vehicles, que també van xocar entre ells en un accident en cadena. Dels conductors dels turismes, dos van sortir-ne amb lesions lleus, un per la clàssica contusió cervical i un altre a l’abdomen, informa l’ACN. Van intervenir en el sinistre quatre dotacions de la Guàrdia Urbana de Badalona, dues dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Dissabte passat també va morir un altre motorista a Catalunya, també de 34 anys, veí d’Esplugues de Llobregat. En aquest cas, però, va ser en un carretera, concretament a la TV-2441, a l’altura de Querol, a l’Alt Camp. En aquesta ocasió, però, la víctima no va xocar amb altres vehicles sinó que es va accidentar sol. Anteriorment, el diumenge 28 de novembre, havia mort un altre conductor de moto, en sortir d’una pista forestal a Osor, a la Selva, i la víctima era un veí de Girona de 56 anys.

Aquell dia, el Servei Català de Trànsit va recordar que aquella víctima era la número 122 d’aquest any 2020. Aquest dimecres, 15 de desembre, arran de la mort del conductor d’un turisme a la N-II a Tordera, el SCT va elevar el recompte a 127 víctimes mortals. Però cal tenir en compte que en aquestes xifres no estan incloses encara les víctimes d’accidents en trames urbanes, com és el cas del que es va produir ahir a Badalona, de la mateixa manera que falta el recompte de víctimes de la ciutat de Barcelona i de la resta de poblacions que tenen Guàrdia Urbana. El balanç total, que engloba la xifra del SCT i les de les guàrdies urbanes, es fa un cop tancat l’any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa