El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mercadona implanta el lliure servei a la secció a punt per menjar, disponible en més de 800 botigues
  • CA

Mercadona, implanta el lliure servei a la seva nova secció A punt per Menjar. Després de més de quatre mesos de prova en alguns supermercats, aquest nou model de venda s’anirà implantant de manera progressiva a les més de 800 botigues que tenen aquesta secció, 113 de les quals a Catalunya, amb l’objectiu que estigui disponible en totes elles a finals d’any. A més, totes les botigues que s’obrin amb aquesta secció ja ho faran amb aquest nou model de venda.

El lliure servei dona l’opció al client d’optar per alguns dels més de 35 plats que ofereix aquesta secció sense cap tipus d’espera i amb la mateixa qualitat que s’ofereix amb l’atenció personalitzada. Totes aquestes opcions se serveixen en envasos fabricats amb materials naturals, com la canya de sucre (material compostable), el cartó o el paper.

Aquest nou model de venda conviurà amb l’atenció personalitzada, amb l’objectiu de millorar l’experiència de “El Cap” (client), reduir el seu temps d’espera i optimitzar els processos de la companyia per fer més rendible aquesta secció que es va començar a implantar a mitjans del 2018.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: DEFICIENT ATENCIÓ AL CLIENT. PÈSSIMA Mercadona. a maig 22, 2022 | 14:02
    DEFICIENT ATENCIÓ AL CLIENT. PÈSSIMA Mercadona. maig 22, 2022 | 14:02
    Fan riure els de Mercadona. Aquesta setmana he hagut de tornar al seu lloc tot el que havia comprat. Dues vegades! Tot són rèmores a l'hora de pagar i no s'acaba mai, encara que no hi hagi gaires compradors els cobradors no se sap a on són. Com que ja no hi tornaré en molt temps. I fa riure quan parlen d'atenció al client. Deficient, sí; de qualitat, no. I de tracte humà, fa pena. Hi ha una mena de mandamás que porta anys parlant andalús tancat i solament li he sentit parlar català quan diu paraulotes! Que vagin fent, que a Osona des d'on escric, tardaran molt a veurem. I classe...Volia fer meló amb pernill, vaig anar a que em tallessin el pernil a ma. L'havien d'encetar i tots els retallets eren per mi. Ni que fòssim liliputencs a casa, vaig pensar. No m'ho havien fet mai enlloc. Li vaig demanar que s'aturés, vaig pagar les piltrafetes retallades i a una botiga com cal em van fer unes senyores llesques de pernil. Per mi els de Mercadona ja poden continuar fabulant amb anuncis, que la veritat és un altra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa