Mercadona, implanta el lliure servei a la seva nova secció A punt per Menjar. Després de més de quatre mesos de prova en alguns supermercats, aquest nou model de venda s’anirà implantant de manera progressiva a les més de 800 botigues que tenen aquesta secció, 113 de les quals a Catalunya, amb l’objectiu que estigui disponible en totes elles a finals d’any. A més, totes les botigues que s’obrin amb aquesta secció ja ho faran amb aquest nou model de venda.
El lliure servei dona l’opció al client d’optar per alguns dels més de 35 plats que ofereix aquesta secció sense cap tipus d’espera i amb la mateixa qualitat que s’ofereix amb l’atenció personalitzada. Totes aquestes opcions se serveixen en envasos fabricats amb materials naturals, com la canya de sucre (material compostable), el cartó o el paper.
Aquest nou model de venda conviurà amb l’atenció personalitzada, amb l’objectiu de millorar l’experiència de “El Cap” (client), reduir el seu temps d’espera i optimitzar els processos de la companyia per fer més rendible aquesta secció que es va començar a implantar a mitjans del 2018.