El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’investigador López Codina, sobre les restriccions: “Ens hauríem de mirar més els alemanys”
  • CA

L’investigador del Grup de Recerca de Biologia Computacional – UPC Daniel López Codina ha dit aquest dilluns que “ens hauríem de mirar més els alemanys“. En una entrevista als Matins de TV3, ha explicat que aquell país “amb una incidència menor que la nostra, són molt més rigorosos amb les mesures”. De fet, Berlín ha aprovat ara que per accedir als comerços no essencials, com per exemple una perruqueria, els clients hauran de presentar un test negatiu de coronavirus.

Les dades epidemiològiques a Catalunya empitjoren darrerament. “És un fet que el contagi de la Covid està creixent”, ha dit, i ha apuntat que “la incògnita és fins on arribarà“. El que sí que ha previst és un “creixement de les hospitalitzacions i també d’ingressos a les UCIs”.

Codina ha insistit en vacunar tota la població mundial. “Cal que fem un treball col·lectiu i que es doni suport a l’OMS perquè la vacuna arribi a tot arreu”, ja que “podem tenir noves variants que impliquin que haguem de tornar a començar“, ha apuntat. En aquest sentit, ha recordat que actualment “la variant britànica és el 90% dels contagis de Catalunya, que provoca casos més greus i més ingressos a les UCIs”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a març 29, 2021 | 13:39
    Doctor Strangelove març 29, 2021 | 13:39
    I tu t'hauries de mirar més a mi, veient el currículum de merda que tens, talòs. Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa