El vídeo estripat de Joel Joan en una barca que entretén la xarxa

Una filmació de l'actor penjada al seu compte d'Instragram amb el títol 'Perdent els papers' provoca tota mena de reaccions

Ho ha tornat a fer. Joel Joan és el rei de l’excés, de la polèmica i de l’autoparòdia, i aquest dissabte té la xarxa ben entretinguda amb el vídeo estripat que ha penjat al seu Instagram. La filmació, autogravada amb el seu mòbil, el mostra en un curiós estat d’excitació en una barca que assegura que és en aigües de la Polinèsia. “Hola família! Com em veieu? Ni l’Àngel Llàcer em supera, ha, ha, ha!”, comença, histriònic. De fet, en el post on ha penjat el vídeo, ell mateix hi posa: “Perdent els papers”.

L’aparició del vídeo ja provocat de seguida una batalla entre admiradors i detractors a Twitter, on s’ha traslladat el debat des d’Instagram. N’hi ha que el troben divertit, altres que no entenen què ha fet i teoritzen sobre si és una broma, una acció promocional que es destaparà més endavant o un simple excés. La discussió sobre on es produeix l’escena realment també va guanyant posicions. Els meus creatius hi posen banda sonora amb músiques diverses. I per descomptat, no poden faltar els que l’insulten directament i els que diuen que fa vergonya aliena.

Nou comentari