El sindicat ASPEC-SPS veu una “irresponsabilitat” reobrir els centres educatius el proper dilluns

Alerta que es "posa en perill" la salut d'alumnes, professors i ciutadania en general

El sindicat ASPEC-SPS creu que seria una “irresponsabilitat” reobrir els centres educatius el proper dilluns i per això ha demanat l’ajornament de la represa del curs durant dues setmanes. L’organització ha considerat que reobrir els centres en l’actual situació de l’epidèmia a Catalunya “posa en perill la salut de l’alumnat, del professorat i de la societat en general”. ASPEC ha afirmat que per “precaució i responsabilitat” s’hauria d’ajornar l’inici del segon trimestre de manera presencial. “Mantenir l’obertura dels centres l’11 de gener és una irresponsabilitat culpable”, ha manifestat. D’altra banda, ha reclamat al Departament d’Educació “tots els mecanismes de prevenció” per garantir la seguretat de les oposicions previstes per aquest dissabte i que es desconvoquin si no és així.

Comentaris

  JOSEP 07/01/2021 8:49 pm
  Ja ALGUNS POLITICS MOLTS Que no ban a TREBALLAR AL PARLAMENT CATALÀ .. Pero MILAGRO COBREN LES DIETAS CON SI U FESIN .. Per lo tan abans de Criticar els que BARAN PATIR LES Retallades en Educació DEL GOVERN CATALÀ Els Mestres . Mireu que fan els nostres politics de mal FET ..
  JOSEP EL AVI EMPRENYAT DE CARDEDEU . 07/01/2021 8:42 pm
  LES ESCOLES SON TAN SEGURES .. Con u son LES RESIDENCIES DE LA GENT GRAN , Cal hu digui mes clar ..CUAN PUJEN TAN ELS CONTAJIS No ja SEGURATAT EN LLOC . Ni a LES POSTES DE ESQUI Hi que acabo de dir he .
  Anònim 07/01/2021 4:10 pm
  El que no volen els mestres és treballar , com la majoria de funcionaris. Està més que demostrat que les escoles son el lloc més segur si es prenen les mesures obligatòries. Ja no haurien de haver tancat els sis mesos de l´any passat.
   Fluski 08/01/2021 1:10 am
   Calla xixarel.lo. Entra a una aula 2 setmanes i després parla.

Nou comentari