El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El director general dels Mossos, sobre les aglomeracions: “És intolerable, irresponsable i insolidari”
  • CA

El director general dels Mossos, Pere Ferrer, ha criticat el comportament d’aquells que amb la fi del toc de queda van participar d’aglomeracions i festes on no es complien les mesures contra la covid. “És intolerable, irresponsable i insolidari”, ha manifestat a RAC1. Ferrer ha explicat que no s’han produït incidències greus però si concentracions de gent, principalment a Barcelona però també a Girona o Cambrils. Ha reprovat el comportament d’aquesta gent després d’un any “de molts patiments”. Ha reconegut que són un col·lectiu “minoritari” i ha insistit que el que s’ha acabat és l’estat d’alarma i el toc de queda, però no la pandèmia. Ferrer ha reconegut “un punt de decepció” després de les imatges d’aquesta matinada. D’altra banda, Interior va constar també un augment de la mobilitat però ha assegurat que els controls, aproximadament un centenar, es van desenvolupar amb normalitat. Ferrer ha demanat a la ciutadania un punt més d'”autoresponsabilitat” en la fase actual de la pandèmia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan de Sant Andfeu a maig 09, 2021 | 13:12
    Joan de Sant Andfeu maig 09, 2021 | 13:12
    El que és intolerable és que després del que ens costa el cos de ME i GU es limiteu a dir que el que ha passat aquesta nit no ha de pasar. Per que esteu? Qui ens defensa a la resta de ciutadans a aquesta colla se dropos. Saben de sobres que era esperable. No lis tenen por. Qualsevol que passegi pel carrer pot constatar la quantitat de gent que la distància i mascareta se la per lAT, ja sigui per fumar. parlar pel mòbil i perquè sí. I les multes? Quantes heu posat??quants som? Ls proporció ínfima.
  2. Icona del comentari de: Català a maig 09, 2021 | 16:31
    Català maig 09, 2021 | 16:31
    Doncs per que als mossos ja els hi va bé d' anant introduint aquestes tradicions espanyoles: aglomeracions,soroll ,brutícia i descontrol esbojarrat!
  3. Icona del comentari de: ciutadà a maig 09, 2021 | 18:01
    ciutadà maig 09, 2021 | 18:01
    Sembla que ens colloneu: què esperàveu despres de temps i temps d'estar engabiats. Apa, home!
  4. Icona del comentari de: NiFredNiCalor a maig 09, 2021 | 19:58
    NiFredNiCalor maig 09, 2021 | 19:58
    Sr Pere Ferrer no sigui hipòcrita i parli amb la mala fe que ho fa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa