El cap de Malalties Infeccioses del Parc Taulí, contrari a tornar al confinament comarcal

"El virus està a tot arreu", assenyala Manel Cervantes

El cap del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, Manel Cervantes, s’ha mostrat aquest dijous contrari a la decisió del Govern de tornar al confinament comarcal a partir d’aquesta mitjanit. En declaracions al Matí de Catalunya Ràdio, ha argumentat que “el virus està a tot arreu” i que és per aquest motiu que aquest especialista “no entén” els confinaments perimetrals. “Si ara ens hem de quedar a la comarca, doncs ens hi quedarem, però no acabo d’entendre el gran avantatge de no moure’t”. Per altra banda, ha lamentat que s’hagi acabat agafant la idea que “la culpa és del lleure”. “Culpabilitzar els joves perquè surten a la foto de la platja és molt fàcil, però aquest no és el problema“, ha sentenciat.

Comentaris

  Joan 10/04/2021 12:53 pm
  Doncs perquè no ens dóna una solució Sr. Manel Cervantes
  Català 08/04/2021 3:28 pm
  Aixó del confinament comarcal és Absurd, per no emprar una expresió més contundent. A més, la distribució comarcal és absurda i irracional.. Un auténtic nyap fet - comtantes coses- des de la taula d'un despatx. P.S. quedi clar que aquestes paraules les vaig dir al mateix Pau Vila i Dinarés, l'autor d'aquesta irracionalitat.
   Anònim 09/04/2021 3:19 pm
   si tu creus que a la Policia li agrada parar gent que està infectada de Covid-19 vas equivocat. Suposo que et queixes per alguna raó personal. Amic meu gent com tú son la que necessita aquest pais.
    Anònim 10/04/2021 10:01 pm
    Si no els-hi agradés, no pararien a ningú.
  Decisions absurdes 08/04/2021 3:06 pm
  Això dels confinaments comarcals els hi agrada molt a la policia per tenir ocupats els seus agents. Evidentment no serveix per a res. La comarca és un perímetre capriciós que no té cap raó sanitària.
  Pedro 08/04/2021 3:03 pm
  Que lo pregunten a China, a ver que c*** han hecho. Simple.
  jordi VI 08/04/2021 12:35 pm
  A banda de fer comentaris negatius, seria d'agrair que pugui fer alguna contribució positiva, algun consell. Pel que diu sembla que té ganes de sortir de cap de setmana com molt altra gent, però crec recordar que aquestes mesures son les que es van aplicar durant la 3a onada i va funcionar parcialment. Jo seria més partidari de mesures més restrictives com a França/Italia. O algú encara pensa que aquí som diferents.
   V.vila 11/04/2021 5:27 pm
   Queda't tú a casa puc viatjar sol o amb la meva bombolla per tot catalunya i fora també
  Joanna 08/04/2021 12:06 pm
  Fins els nassos de confinaments perimetrals que serveixen per a poc. Els focus de contagis és en l'intercanvi comarcal, o en les feines i mitjans de transport on hi han grans concentracions de persones en llocs tancats? Aquí com que som més papistes que el papa s'ha d'anar tocant els nassos per a fer veure que fan alguna cosa.
  uno que vive en Tabarnia 08/04/2021 10:15 am
  aleluia! un que parla amb sentit comu, que extrany?

Nou comentari