Denunciats tres toreros enxampats en una baralla de galls

Els animalistes andalusos presenten una querella després d'unes imatges difoses per 'Sálvame'

Sortir a la tele i acabar al Jutjat. Així es poden trobar els toreros Morante de la Puebla, López Simón y Juan José Padilla. Tots res han estat denunciats als jutjats de San Lúcar de Barrameda (Cadis) per l’associació  Abogacía Andaluza por la Defensa Animal-AADA i l’entitat animalista AnimaNaturalis. Les dues associacions entenen que els toreros van cometre un delicte de maltractament animal per les baralles de galls il·legals. Segons explica la portaveu d’AnimaNaturalis, Aida Gascón, durant el mes de juliol, la policia va investigar unes imatges del programa Sálvame, de Telecinco, on s’hi veien els tres denunciats guaitant baralles de galls des de les graderies, fins i tot, en alguna imatge manegàven un dels galls. Les imatges haurien estat gravades entre el 20 i el 21 de juliol a San Lúcar de Barradameda. 

La denúncia, admesa  tràmit pel Jutjat d’Instrucció 3 de la població, suposa que l’acte no tenia llicència, per l’aforament de la gent i per les restriccions sociosanitàries dels espectacles públics que regien durant aquella época. Les dues organitzacions denunciants també han detectat menors durant l’espectacle. 

Comentaris

  Octubrista 27/11/2020 12:37 pm
  Que es pot esperar d'uns individus que tenen per ofici torturar éssers vius pel gaudi d'espectadors malalts i degenerats ? Què es pot esperar d'un estat que subvenciona aquestes pràctiques i les qualifica de "cultura" ?
  FILLS DE PUTA 27/11/2020 3:04 pm
  No gracies.
  Fat Boy 27/11/2020 11:20 pm
  A veure si el gall li pica l'ull bo al Juan Jose Ladilla aquest.
  Dret de conquesta 28/11/2020 9:18 am
  El gallo no sufre.. lo finge, como el toro (sic).

Nou comentari