Vox, Cs i el PPC presenten una declaració de suport al mosso del cas de Marcel Vivet

Les tres formacions volen que el Parlament se solidaritzi amb l'agent presumptament agredit per Vivet el 2018

Vox, Cs i el PPC han presentat una declaració de suport a l’agent dels Mossos d’Esquadra que va acusar d’agressió l’activista Marcel Vivet, per la qual ha estat condemnat a 5 anys de presó. Les tres formacions instaran la Junta de Portaveus del Parlament a mostrar la seva solidaritat amb el mosso a través d’una declaració institucional que estableix que “l’acatament dels pronunciaments judicials” és un dels “pilars fonamentals” de la democràcia. Finalment el PSC també ha donat suport a la declaració que no s’ha acabat aprovant perquè no ha comptat amb la majoria de vots necessària.

Tanmateix, la pròpia Junta ja ha aprovat aquest matí un breu comunicat que considera “desproporcionada” la sentència contra Vivet amb els vots a favor d’ERC, JxCat, la CUP i els comuns. Els fets van passar durant una manifestació el setembre del 2018 contra el sindicat Jusapol, a la Via Laietana.

Comentaris

  d'on no n'hi ha no en raja 17/06/2021 12:47 pm
  els hereus del franquisme, al costat de la falsedat, cap sorpresa, com no podria ser d'una altre manera tan debò s'enrosin en la misèria
  GAVANENC 17/06/2021 1:47 pm
  Aquests sacs de merda feixista poden acusar al parlament sense proves i alhora estan apoyant un policia amb probes de corrupció jurídica. Delirant i fastigós....Espero que aquest grupuscle merdós desapareixera aviat
  Ricard 17/06/2021 2:43 pm
  En aquest cas el "pobre mosso" no va resultar pas lesionat, i feu estar fent el vermut, mentre un xicot que diuen que la va agredir ha d'estar-se CINC ANYS a la presó. Els xenòfobs castellans volen fer la pilota als mossos, però no perquè hi creguin sinó per fotre els catalans. Bocs de fet vol dissoldre els mossos, i aviat la resta dels partits xenòfobs s'hi afegiran.
  uno que vive en Tabarnia 17/06/2021 4:01 pm
  ui! el grupet de dos tontos muy tontos s,ha ampliat
  Pep 18/06/2021 6:55 am
  Los ñordos atacan de nuevo

Nou comentari