Turull fa una crida a “desbordar” amb vots “aquells que ens volen devastats”

El conseller empresonat participa a l'acte de campanya de JxCAT a Reus

El conseller Jordi Turull ha participat aquest divendres en l’acte de campanya de JxCAT a Reus, convertint-se en el primer pres polític que hi intervé després de fer-se efectiu el tercer grau. En la seva intervenció, Turull ha admès que “la repressió ha tingut efectes” en l’independentisme, però ha advertit que l’estat espanyol volia que “fossin devastadors”. El conseller ha negat en canvi que la repressió hagi aconseguit aquest objectiu perquè només ha tingut efectes “desestabilitzadors”, ha comentat. “Hi ha hagut moments en què no ens hem agradat”, ha remarcat.

Turull ha demanat als catalans reforçar els actius de l’independentisme i aconseguir que el 14-F “aquells que ens volen devastats es vegin desbordats”. El conseller ha convidat els catalans a convertir-se en “formiguetes” que aconsegueixin en forma de papereta donar “una lliçó” a l’estat espanyol, “a aquest elefant que es diu repressió”.

Entusiasmat amb la participació en una campanya que ha reconegut que pels presos polítics és “fantàstica” malgrat que tothom digui que és estranya, Turull ha reclamat que el 14-F “deixem clar que la presidència de la Generalitat és a gust del consumidor i no del repressor”. “No demano el vot pel que hem patit o pel que ens han fet, sinó pel que junts podem ser capaços de fer, no us demano un vot de resistència, us demano un vot per la independència”, ha reblat.

Rull: “El somriure no ens l’han pres”

Josep Rull a l’acte de campanya de JxCAT a Reus / JxCAT

Al seu costat, el també conseller i pres polític Josep Rull ha defensat la força que les urnes tenen pels catalans. Rull les ha definit com “l’instrument més poderós que tenim, la nostra força i hi pot accedir tothom”, tot afegint que, a diferència dels adversaris a l’independentisme, “nosaltres mai negarem la paraula, l’esperança i la il·lusió a aquells que no pensen com nosaltres”. El conseller empresonat ha recordat l’ocasió en què després de declarar a l’Audiència Nacional els van emmanillar: “Pensaven que ens escarmentarien, però el somriure no ens l’han pres ni ens el prendran mai, ni la il·lusió ni l’esperança perquè aquesta sempre és més poderosa que la por, perquè ens imaginem un país millor i més pròsper”.

Comentaris

  Que hi ha de guardia el Quico o un altre corruptgent? 30/01/2021 8:29 am
  Porto 5 minuts i ja m'heu censurat dos comentaris. Si poso Ramon al nom m'ho publicareu o cal estar sentat a la redacció?
   Te gràcia el teu comentari 30/01/2021 8:42 am
   Jo també mi trobo sovint. Proba de lloar als Corruptgents i insultar als ERCoherents, ja veuras com t'ho publican. Es el que fan els que tenen el cul llogat. Poderoso caballero don Dinero...
  L'OBSERVADOR ASTORAT 30/01/2021 8:07 am
  Aquesta "maniobra planificada" pel "Deep State Ñ", mitjançant les seves "sucursals" del TSJC i de la Junta Electoral , de ben segur que se'ls hi convertirà en un "tret que els hi sortirà per la culata". CATALANS, REBENTEM LES URNES AMB VOTS INDEPENDENTISTES !!!!!!
  Carol 30/01/2021 1:02 am
  Pobret meu. S’ha quedat als ossos. Ho ha passat molt malament en Turull. Va tindre la pensió vitalícia a les mans i els cuperos se la van arrebatar. En definitiva hem de donar-li escalf.. ho necessita.
  Ferran 29/01/2021 9:22 pm
  Es realmente lo único que nos dará algo de futuro. Si no,estamos apañados....

Nou comentari