Tots els partits excepte PP i Cs preparen un protocol per aïllar Vox al Parlament

Els cinc grups es reuneixen per acordar una "estratègia conjunta" i minimitzar l'impacte de l'extrema dreta

Els grups parlamentaris de PSC, ERC, JxCat, En Comú Podem i CUP s’han reunit aquest dimecres al migdia per acordar “una estratègia conjunta per tal d’aïllar el discurs de l’odi de Vox” a la cambra, segons un comunicat conjunt. La reunió de treball ha estat “fructífera” segons el text, i s’ha avançat en l’elaboració d’un protocol per minimitzar l’impacte de l’extrema dreta al Parlament. Els assistents a la trobada s’han emplaçat a continuar treballant i a tornar-se a reunir en els propers dies. Cs i PPC afirmen que no se’ls ha convidat a la trobada. Aquest matí Vox ha anunciat que els seus diputats i diputades no signaran la ‘Declaració de compromís de tolerància zero davant la discriminació i l’assetjament’.

Comentaris

  Luisnomeacuerdo 03/03/2021 11:42 pm
  A los que realmente habría que aislar pero del mundo es a los fascistas independentistas golpistas que vegeta por la comunidad autónoma de Cataluña.
   GAVANENC 04/03/2021 8:27 am
   A ti no habria que aislarte sino habria que echarte de aqui... Por facha de mierda
    Anònim 04/03/2021 10:05 am
    Mol be jordi¡¡¡¡👍👍
  Doctor Strangelove 03/03/2021 8:47 pm
  Qui són els feixistes! Doncs els de sempre, presumeixen de demòcrates i només són uns totalitaris excloents. Uns liderats per un batxiller que va de dictadoret per la vida, i els altres per un aprenent de capellà sense ofici ni benefici. VOX és el millor que li ha passat a CAT en anys, ara semblem més europeus, i més ho semblarem quan més força tingui al parlament, com passa al vell continent! Doc.
   GAVANENC 04/03/2021 10:05 am
   Aqui teniu el tipic ñol posacul, un tipic asimilat al españolismo ranci i caspós, una anima desgraciada que no sap on ha nascut i que l'hi agrada maltractar la seva terra ( si es que es català ). Un subdit llepaculs de la monarquia xoriça i putera que l'hi agrada que l'hi prenguin el pel....Un exemple de català ñol....
  A la ultradreta ni aigua 03/03/2021 6:08 pm
  Els franquistes sempre van de la mà, no sigui que el caudillo aixequi el cap S'obté el paripe que fa la delegación del psoe a Catalunya,
  Català 03/03/2021 5:47 pm
  Gossos amb gossos no es mosseguen
  Pajaritu 03/03/2021 5:24 pm
  Están tontos estos laZis... Recuerden el efecto Streisand. ¡¡¡ JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA !!!

Nou comentari