Torrent nega que l’article de Junqueras sigui el gest que demanava el PSOE per gestionar els indults

El conseller diu que no s'oposaran als indults, però reitera que la seva opció de fons és l'amnistia

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, nega que l’article del líder d’ERC, Oriol Junqueras, sigui el gest que demanava el PSOE per gestionar els indults. En ser preguntat en una entrevista a TV3 pel canvi d’opinió del líder republicà sobre aquesta mesura de gràcia, ha assegurat que les seves paraules formen part del “corpus del pensament de Junqueras i per extensió d’ERC” i que no ha dit res que no s’hagués dit abans. A més, ha recordat que la seva “opció de fons és l’amnistia” perquè “és la solució política que inclou el conjunt dels catalans que estan immersos en processos judicials”. Amb tot, ha dit que no s’oposaran als indults perquè suposaran “alleugerir el dolor i el patiment de companys i de les seves famílies”.

Comentaris

  L'OBSERVADOR ASTORAT 11/06/2021 1:33 pm
  SE NON È VERO, È BEN TROVATO, ANCHE SE PENSO CHE SIA VERO !!!
  Guaita què fan ara! 11/06/2021 12:08 pm
  Torrent, si sempre vas amb els pantalons als turmells vigila de no fotre't una nata. On t'han endollat ara, barrut?
   Si, guaita guaita 11/06/2021 1:53 pm
   Jo veig més amb els pantalons als tornell a Artadi, va renunciar a la vicepresidència però no al seien i sou del Parlament i és dedica a fer oposició al Govern...
  Layetana 11/06/2021 11:44 am
  Chorradas varias para aliviar la desvelada realidad de la auténtica y traicionera personalidad de Junqueras y por ende de la de la Esquerra que le sigue y de la que calla. Y quien las dice? El Sr. Torrent, aquel que fue incapaz de defender la independencia del Parlament que presidía. Jamás olvidaré su también traidoras actuaciones con el President Puigdemont y el President Torra. Debe ser el sello que imprime el cesarista Junqueras. Todo vale en el posibilismo junquerista.
  18
  46
  Respon
   Tu ets un troll de Tácito però et seguiré el joc 11/06/2021 1:50 pm
   Costarà molt superar la traïdoria del poc honorable batxiller quan va suspendre la DUI en 8 segons i va fugir.
   18
   64
   Respon
  joandomenec 11/06/2021 11:44 am
  Però a qui li interessa saber l'opinió d'aquest pobre home cagat a les calces?
   Jo també conenc un cagat, però ben cagat cagat 11/06/2021 1:43 pm
   Un batxiller foll i megaloman que va suspendre la DUI en 8 segons i va fugir, va prometre tornar i encara l'esperem. Ho pots superar?

Nou comentari