PP i Cs reclamen les actes de la taula de diàleg “de la infàmia”

Acusen el president espanyol d'"opacitat" i asseguren que la seva paraula "no val res"

La taula de diàleg no ha agradat gens als partits de l’oposició, que l’han batejat com la mesa “de la infàmia”. Els dirigents del Partit Popular i Ciutadans han unit forces per demanar al Congrés dels Diputats que obligui el president espanyol, Pedro Sánchez, a entregar les actes de la reunió que va mantenir amb la delegació catalana aquest dimecres per tal de resoldre el conflicte polític entre Catalunya i Espanya per la via del diàleg.

De fet, el vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Montesinos, ha assegurat en una atenció als mitjans que ¨Sánchez està “ocultant el que realment va pactar” amb el president del Govern, Pere Aragonès, durant la reunió que els dos mandataris van mantenir al llarg de gairebé dues hores abans de donar el tret de sortida a la trobada de treball. Els populars asseguren que la paraula de Sánchez “no val res” i confien que els barons socialistes contraris al president espanyol s’uneixin a la petició de l’acta de la trobada.

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, també ha fet declaracions als mitjans en què ha exigit les actes perquè Pedro Sánchez “menteix”. El partit taronja s’ha unit al PP i ha registrat una petició escrita al Congrés per tal de poder veure el que es va pactar a la reunió entre governs. Arrimadas ha dit que les versions de Sánchez i Aragonès després de la reunió eren molt diferents i no coincidien en gairebé res. “Sembla que hagin estat a dues reunions diferents”, ha dit, reiterant que la taula de diàleg és “una infàmia“. La líder de Ciutadans considera que els governs actuen “amb opacitat” i ha titllat la taula d'”humiliació”. Arrimadas considera que “qui més menteix és Sánchez”, contra qui manté una croada des que va aprovar els indults als presos polítics.

Comentaris

  En fi 16/09/2021 3:15 pm
  Ja sabem que els peperus i els fasc'stas de ciudadanos no són de dialogar i si de cunetes
  RAMON A 16/09/2021 5:07 pm
  Veig que no reclamen els extractes bancaris del comisionista.
  Bernat.C. 16/09/2021 6:17 pm
  Sembla mentida que una simple taula posi sobre l'escenari a bramar tota la gama de demagogs i intolerants que es dediquen a la "política"
  fat boy 16/09/2021 8:56 pm
  Ha, ha, ha, la taula de dialeg de la infamia, semblen el Sargento Arensivia parlant del organo sesuá del coño.

Nou comentari