El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sant Vicenç dels Horts dona la benvinguda a Oriol Junqueras
  • CA

Un centenar de veïns de Sant Vicenç dels Horts han donat la benvinguda al president d’ERC, Oriol Junqueras, dues hores després de sortir de la presó de Lledoners. El líder republicà ha estat rebut per un passadís fet per coneguts i familiars. Posteriorment ha saludat la gent que s’ha concentrat davant l’Ajuntament i s’ha abraçat amb el seu pare Artur i l’exalcaldessa del municipi, Maite Aymerich. Junqueras ha tornat a agrair el suport rebut i s’ha compromès a “reconstruir complicitats” i seguir treballant pel futur de Catalunya. En declaracions als mitjans, el pare de Junqueras ha comparat el seu perdó amb l’1-O i ha dit que per a la família “és una victòria”. “La taca és que aquest privilegi no arribi els represalitats i exiliats”, ha afegit.

L’acte de benvinguda ha estat organitzat a última hora per veïns i membres de la plataforma Free Junqueras. Entre les persones de fora del municipi que s’han acostat a Sant Vicenç dels Horts hi havia el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, que ha volgut fer costat Oruiol Junqueras a títol individual.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Presoner núm. 49001121 a juny 23, 2021 | 18:29
    Presoner núm. 49001121 juny 23, 2021 | 18:29
    Quan veiem quants de pobrets unionistes enganyats per Espanya hi ha per seduir, convèncer i convertir, als catalans se'ns fa la boca aigua... Catalans, desintegrats integrant des de 1960... i així ens va...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa