El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sánchez diu que està “normalitzant la vida” a Catalunya
  • CA

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha reivindicat aquest dissabte a Andalusia que el seu executiu “està normalitzant la vida” a Catalunya mentre que el PP “posa en risc la unitat d’Espanya”. “La gran diferència entre ells i nosaltres és que a ells els aproven una DUI i nosaltres estem normalitzant i retrobant la vida a Catalunya”, ha insistit entre aplaudiments dels assistents a l’acte de campanya del PSOE per la campanya del candidat socialista a la Junta d’Andalusia, Juan Espadas.

Sánchez també ha assegurat que quan governava el PP i comptava amb suport parlamentari de partits nacionalistes “no hi havia cap perill per a la ruptura de l’Estat”, mentre que si aquests partits donen suport a governs socialistes “diuen que perilla la unitat d’Espanya“. “Ells diuen que amb nosaltres perilla la unitat de l’Estat, però és amb ells i les seves polítiques que es posa en risc”, ha insistit amb la intenció que quedés molt clar aquest missatge.

Critica a la “corrupció política” i les “estructures parapolicials” del PP

El president espanyol ha centrat gran part de la seva intervenció a criticar la corrupció a les institucions, especialment, la vinculada amb el PP. Justament aquest divendres el regidor del PSC que va destapar les irregularitats de l’Hospitalet de Llobregat, Jaume Graells, va acusar el seu partit de “mirar cap a una altra banda”. Sánchez, però, ha acusat el PP de “corrupció política” i d’haver creat “estructures parapolicials” per intentar “perseguir adversaris i obstaculitzar la investigació de la justícia”.

En aquest sentit, Sánchez els ha acusat de “corrupció política” per haver creat “estructures parapolicials per perseguir adversaris i per obstaculitzar la investigació de la justícia”. A més, també ha assegurat que cometen “corrupció de la democràcia” perquè “no reconeixen els resultats electorals” i titllen “d’il·legítim” el govern de Sánchez.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Yep a maig 28, 2022 | 16:22
    Yep maig 28, 2022 | 16:22
    És normal voler enviar a Espanya a diari? Sí? Doncs normalitat.
  2. Icona del comentari de: X2 a maig 28, 2022 | 17:21
    X2 maig 28, 2022 | 17:21
    Les normalitzacions espanyoles son: seguir robant i mantenir-nos esclaus
  3. Icona del comentari de: ton c. a maig 28, 2022 | 17:53
    ton c. maig 28, 2022 | 17:53
    com es pot ser tanta ruc, com vosté i d´amunt treure pit, de lo ruc que és? ah, que diu que és espanyol, és clar,
  4. Icona del comentari de: Ri a maig 28, 2022 | 18:21
    Ri maig 28, 2022 | 18:21
    Un racista no pot normalitzar res tret de l'apartheid, que Santxes ha enfortit.
  5. Icona del comentari de: Hay que ser 'franco' a maig 29, 2022 | 12:28
    Hay que ser "franco" maig 29, 2022 | 12:28
    Huelga decir que está surtiendo efecto el "atado y bien atado del criminal Franco". Al fin, los valientes que acabaron en las cunetas en el golpe de estado fascista del 36, podran morir definitivamente y sin esperanza, de tener ni una brizna de consolación. PSOE versus cosejeros de la oligarquia caspañola.
  6. Icona del comentari de: borinot a maig 30, 2022 | 10:35
    borinot maig 30, 2022 | 10:35
    el pedro, està normalitzant el todo por la tapia, la españa de una y no cincuenta y una ... i diu que és demòcrata

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa