Sacsejada de càrrecs al PP de cara a les municipals

El partit relleva de cop els quatre presidents provincials de la seva estructura

El PP ha rellevat aquest dimarts, de cop, els quatre “presidents provincials” de Catalunya amb la mirada posada a les eleccions municipals del 2023. El Comitè Executiu ha aprovat la proposta del president dels populars al Parlament, Alejandro Fernández, de renovar la cúpula provincial del partit. S’ha nomenat l’alcalde de Castelldefels, Manu Reyes, com a nou líder del partit a Barcelona i l’empresari Jaume Veray, a Girona. Pel que fa a la demarcació de Lleida, l’actual portaveu del PP a la Paeria, Xavier Palau, assumirà el càrrec i a Tarragona serà l’exdiputat al Congrés Francesc Ricomà, informa l’ACN.

El partit assegura que busca “accentuar el treball territorial per recuperar la representació municipal” en les pròximes eleccions locals. Així mateix, el fins ara president del PPC a Barcelona, Óscar Ramírez –molt distanciat del seu cap de files a l’Ajuntament, l’excèntric Josep Bou, que no és militant però té el suport de Pablo Casado– assumirà la Vicesecretaria de Política Municipal a Catalunya. Maria Àngels Olmedo i Francesc Caballera, exrepresentants dels populars a Girona i Tarragona respectivament, han estat designats vocals de lliure designació autonòmica. Finalment, Marisa Xandri, l’expresidenta del partit a Lleida, va manifestar al febrer la decisió de deixar la presidència provincial per centrar-se en la regidoria de la Paeria i la Vicesecretaria de Política Social del PPC.

El partit ha situat els nomenaments en la segona fase de reestructuració de la direcció al territori català. Així mateix, els populars han assegurat que els nous presidents pretenen “conduir les organitzacions provincials a les millors condicions per donar la paraula a la militància”.

Comentaris

    Luna Barceló 26/05/2021 10:25 am
    Una Catalunya millor mai podrà aconseguir-ho un partit com el PP que està ple de corruptes, mentiders, estafadors, ignorants, vividors... i que fomentant l'odi contra els que no són de la seva opinió. Són antidemocràtics i ens volen a tots de genolls pregant per una Ñ unida que no pot estar més podrida. Sr. Casado masterizado, no li queda ni una miqueta de vergonya?
    ciutadà 26/05/2021 8:36 am
    De què es queixen els del P.P.?. Tenen un alcalde més que C's.

Nou comentari