Puigneró convida el PP a recollir firmes “a favor de Catalunya”

"Amb els feixistes, ni a prendre un cafè", diu el vicepresident del Govern

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha convidat al PP a recollir firmes “a favor de Catalunya i no en contra del que han decidit els ciutadans de Catalunya”. Puigneró ha criticat als populars per la iniciativa i ha carregat contra la manifestació prevista per aquest diumenge a la plaça de Colón de Madrid, en què hi participaran PP, Ciutadans i Vox i en la què s’hi ha afegit la fundació Francisco Franco en les darreres hores. En aquest sentit, Puigneró ha assenyalat que “amb els feixistes no s’hi va ni a prendre un cafè”. El vicepresident ha recordat que la recollida de signatures que va tirar endavant el PP contra l’estatut “ens ha portat on som ara”. “Demano que reflexionin i que no cometin els mateixos errors”, ha reblat.

D’altra banda, Puigneró considera “una obvietat” les paraules de la ministra de Drets Socials, Ione Belarra, que creu que no s’hauria de detenir Puigdemont, Comín i Ponsatí si creuen la frontera. En aquest sentit, el vicepresident català argumenta que Espanya va ingressar el 1986 a la Unió Europea però “n’està sortint des de 2017”. “No és concebible a la Europa del Segle XXI que hi hagi eurodiputats que puguin anar a qualsevol país de la unió i no ho puguin fer a l’estat espanyol“, ha remarcat.  Per tot plegat, Puigneró ha demanat a Espanya que “rectifiqui aquesta posició” per deixar de sortir ” a marxes forçades” de la Unió Europea.

Comentaris

    Vicenç Ramoneda 11/06/2021 6:02 pm
    El PP recull menys signatures en deu dies contra els indults que en tres dies contra l’Estatut. En porta 100.000 quan el 2006 en només tres dies ja en tenia 140.000.
    Ramon 11/06/2021 2:33 pm
    Molt malament. Això és propi d'ERC. Propi de la Comuna Pudent. Propi del tripartit. El que hem de dir els netament independentistes és que aquell Estatut ja votat en referèndum va ser dut al TC també pels sociates via llur Defensor del Pueblo.

Nou comentari